2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 1394 بازدید | 127 پست
برای باردار شدن چالشی نداشتی؟راستش من متولد هفتادم و ازدواج دومم هست دلم میخواد برای بارداری فعلا صب ...

نه خداروشکر

برای من که خیلی یهویی شد🫠😂

به نظرم اگر شرایطشو داری و از نظر مالی اوکی ای و بچه هم دوست داری اقدام کن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی قلب و تن و روحم:)🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحی افتضااحم مث چی درس و کار دارمتلگرامم اصلا وصل نمیشه اعصابم خیلییییی خورده سر اینخداروشکر نتمم ا ...

هیچیشون عین آدمیزاد نیست اینم از نت وصل کردنشون🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیر شدیم سر اینکه تلگرام بیاد بالا درس بخونیمپیر شدیم سر اینکه اول جوونی جنگ دیدیم،کرونا دیدیم،مرگ د ...

حالا تازه وقتی اینستاتون وصل شه. از اینم پیرتر میشین

از دیروزه مریض شدم. عین مرده متحرکم

نه خداروشکر برای من که خیلی یهویی شد🫠😂به نظرم اگر شرایطشو داری و از نظر مالی اوکی ای و بچه هم دوست ...

مالی اوکی ام و بچه هم دوست دارم

منتها چون دوتا بچه دارم که پیش پدرشونن نگران روحیه دخترمم میترسم نتونه کنار بیاد

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

هیچیشون عین آدمیزاد نیست اینم از نت وصل کردنشون🤦

دیشب با خوشحالی اومدن مبگن خدارو شاکریم همه مردم به نت بین الملل وصل شدن،د اخههه این چطور وصل شدنیه که هیچکی وصل نمیشه کامل😐😐

یاسمنآ:)🎀

حالا تازه وقتی اینستاتون وصل شه. از اینم پیرتر میشیناز دیروزه مریض شدم. عین مرده متحرکم

دقیقا

از وقتی وصل شدم حالم بدتر از قبله🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیر شدیم سر اینکه تلگرام بیاد بالا درس بخونیمپیر شدیم سر اینکه اول جوونی جنگ دیدیم،کرونا دیدیم،مرگ د ...

کاش کاری از دستم برمیومد لاقل نسل شما بتونن خوب زندگی کنن

ولی چ کنیم

مالی اوکی ام و بچه هم دوست دارم منتها چون دوتا بچه دارم که پیش پدرشونن نگران روحیه دخترمم میترسم نتو ...

چند سالشونه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند سالشونه؟

پسرم ۱۳ دخترم ۶

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

دیشب با خوشحالی اومدن مبگن خدارو شاکریم همه مردم به نت بین الملل وصل شدن،د اخههه این چطور وصل شدنیه ...

خدا لعنتشون کنه همه چیو گرفتن ازمون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای باباویروس جدیده؟

اره با آب و لرز شروع میشه.منتهی من ریه حساس دارم.تا سرفه هر سری منو تا دم مرگ نبره دست بردار نیست

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/