2777
2789
عنوان

بچه ی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 138 پست

اصلا اشتباهه.. از اول این ازدواج رو نباید قبول کرد خیییلی باید سبک و سنگین کنن... بعد هم اگر وارد ازدواج شد باید و حتما مثل بچه خودش بزرگش کنه ... ولی در کل این مدل ازدواج اشتباهه به نظرم

اگ قبولش کردی توروخدا براش مادری کن خیلی سخته خیلی بخدا تجربه دارم میکنم ک چقدر سخته

مجردم من ولی واقعا برام مهم نیس بچه از خودمه یا نه میمیرم برای بچه منم بدون خانواده بزرگ شدم

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی از بچه ها خیلی خیلی شیطنتنحتی ما مادر ها وقتی بچه مون شیطنت میکنه دعوا میکنیم کسی گارد نمیگیره ...

نه حتی خودش نوشته خیلی دختر آروم و حرف گوش کنیه

ولی زنه دختر بیچاره رو کلفت و زیر دست بچه خودش میدونه

من خودم با یک مرد بچه دار ازدواج کردم

خیلی زندگی با همچین مردی سخته خیلیییی

مخصوصا که بچه با مادرش هم در ارتباط باشه

توصیه نمیکنم

چون خودم چند بار کارم به جدایی کشید تا اوضاع خونه آروم شد

من پسر همسرمو خیلی دوست دارم ولی بچه تو همین سن کم بهش آموزش دادن من نامادریشم

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودم که نهیه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرشبرام سوال شد هنوزم ...

اون بچه بوده و با وجود اون بچه قبول کرده زن باباش بشه پس خیلی بی ذاته اگه اذیتش کنه

من از وقتی تاپیکاشو خوندم حالم بده

واقعا خیلی سخته من الان 22سالمه مجردم بابام فوت شد کوچیک بودم مامانمم لزدواج کرد رف پی زندگیش و منم سربار خانواده پدریمم خیلی سخته بخدا نوکریشونوو بکنی حرف بشنوی

خیلی سخته

بچها چون تایم زیادی نسبت به قبل با والدین میگذرونن

مثل قدیم ن کوچه ای هست ن همبازی زیاد

ن والاین از بچها راضین ن بچها از والدین

من گاهی فک میکنم بچهام این اخلاقا رو از کجا یاد گرفتن یا فک میکنم برای اذیت من نقشه میکشن

حالا فک کن بچه ی زن دیگ بودن میگفتن صد در صد اون خانم یاد داده!!

مامان دوتا گل پسر

مجردم من ولی واقعا برام مهم نیس بچه از خودمه یا نه میمیرم برای بچه منم بدون خانواده بزرگ شدم

منم دقیقا

بخدا از وقتی تاپیکاشو خوندم حالم بده

شوهر خودم با نامادری بزرگ شده

عین مادر و پسرن

انقد که این زن خوبه

باورم نمیشد هنوز زنای بد ذات انقد زیاد باشن

منم دقیقا بخدا از وقتی تاپیکاشو خوندم حالم بدهشوهر خودم با نامادری بزرگ شده عین مادر و پسرن انقد که ...

مثل نامادری من که از صبح تا شب باید کلفتی میکردیم تو خونه ش بهمون پس مونده میداد

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

من خودم با یک مرد بچه دار ازدواج کردم خیلی زندگی با همچین مردی سخته خیلیییی مخصوصا که بچه با مادرش ه ...

خودم که نه

یه کاربر رو اینجا دیدم رفتارش درست مثل نامادری سیندرلا بود با دختر همسرش

برام سوال شد هنوزم ممکنه یه سری ها انقد بد ذات و عقده ای باشن؟

اون خانوم با دختره خیلی بده کلا بچه رو زیر دست خودش و بچش میبینه از بچه 8 ساله کار میکشه

حالم خیلی بده

بعضی از بچه ها خیلی خیلی شیطنتنحتی ما مادر ها وقتی بچه مون شیطنت میکنه دعوا میکنیم کسی گارد نمیگیره ...

دقیقا من با اینکه سه ساله بچه شوهرم با خودمه اصلا نمیتونم بگم بالای چشمت ابروعه چون همه میگن نامادریشه

با این رفتارام الان همه میگن لوسش کردی

فقط 35 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه اون فرق میکنه ..خیلی ها ظلم واقعی میکنن .. شروع میکنن به حسادت کردن به اون بچه... چون فکر میکنن شوهرشون اونو بیشتر از خودشون دوست داره که قطعا هم همین طوره ! ولی نمیخوان اینو بپذیرن خواسته یا ناخواسته شروع میکنن به آزار بچه