2777
2789
عنوان

مشکوکم

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 36 پست

منم توی ایتا و بله و روبیکا و سروش چنل زدم برای انلاین شاپم

ولی خیالتونو راحت کنم، درامد اصلی یه انلاین شاپ از اینستا و تلگرام و یوتوبه

اینا برای همیشه قطع بشن و دیگه مردم نتونن وصل شن، اصلا روی درامد از طریق اپ های داخلی حساب نکنید

حتی کل مردم هم بریزن اپ های داخلی، بازم فروش توشون پیش نمیره، چون فضای ازاد درستی نداره که مردم پیدا کنن انلاین شاپارو

مگر اینکه به زور بیرون و اینور اونور تبلیغ کنی یدونه یدونه مشتری جمع کنی، تهشم اگه بخوای خرج زندگی بدی مجبور میشی جنستو برداری ببری بساط کنی بفروشی

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب بعضیا درامدشون از اینستا بود الان فروش ندارن اونام احتیاج ب مواد غذایی دارن باید برای زنده موندن پول و درامد داشته باشن

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

وا منطق خودت😐تو تاپیکاشون بودی؟لحنشون تابلو بود یه چیزیشون میشه

عزیزم درامد نداشتن سخته

همه چیو قاطی نکنیم

پروف خودمم شات نگیرید.****مشکل من نی که بی معرفته ، مشکل من نی نمیفهمه فرق منو با بقیه، مشکل من نی ،اون اینجور ادمیه****(تتل) متاسفانه در دورانی زندگی می کنیم که آدم ها به چیزهایی که باید از اون ها خجالت بکشن دارن افتخار میکنن

نه من هیچ به بدبخت بیچاره ها شک ندارم

ولی به اونایی که میگن ۱۰۰ ۲۰۰ درامد داریم در ماه خونه ماشین همه چی دارن و میان فحش میدن بله بسیار شک دارم معلومه مشکلشون پول نیس مشکلشون ایدئولوژی های مسخرشونه

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

از زیرساخت منظورت چیه ؟ یا اینکه امنیت نداره یعنی کاربری میتونه ازت کلاهبرداری کنه یا به اطلاعاتت دس ...

برنامه هاشون اصلا تحمل ۴ تا دونه کاربر اضافه رو نداره به پت پت میفته بعدشم کلا سرتاپاش کنترل میشه اینا میخواستن به اطلاعات کاربرای ایرانی تلگرام و اینستا هم دسترسی داشته باشن فک کردی تو روبیکا و ایتا جاسوسی مونو نمیکنن