به اونایی که با یه حالت ناله و غم فیک طور میان میگن آنلاین شاپ داشتم ضرر کردم آه وای حالا مجبورم بساطم را به روبیکا و ایتا منتقل کنم😂یکی دوتا تاپیک این مدلی دیدم و به شدت بهشون مشکوکم حس میکنم ماموریتشون اینه که این برنامه های ی چرت و پرتو جا بندازن مردم کم کم قید نت بین المللی رو بزنن
برنامه هاشون اصلا تحمل ۴ تا دونه کاربر اضافه رو نداره به پت پت میفته بعدشم کلا سرتاپاش کنترل میشه ای ...
از نظر سرعت کار که آره قطعا ، ولی در کل روبیکا برنامه راحتیه از نظر امکانات و سرعت از بقیه بهتره ، مگه ما چیکار میکنیم یا آدم خاصی هستیم حالا فرضا جاسوسی مون هم بکنن 💔😂
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌