2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 27 پست
مشکل اینه شوهرم حامی نیس پدرمادرم هم غرق درمشکلات خودشونن نمیتونن ب من برسن و حامی من باشن میگن وظیف ...

دقیقا منم همینطورم با سختی ولی دیگه کنار اومدم به مدت که توجه میکردم خیلی اذیت میشدم حتی توش قلب میگرفتم از فرق گذاشتن ها و بدون حامی بودن خودم

حقیقت تلخ و بی رحمه ولی من به این باور رسیدم خود خداام بین بنده هاش فرق گذاشته و نور چشمی داره و نور ...

اره خیلی ها رودیدم غرق نعمت وخوشیهستن ولی فامیل دورن خیلی بهشون توجه نمیکنم این شخص خواهرشوهرمه متاسفانه نمیشه قطع ارتباط کرد چون بچمم خیلی دوس داره میخواد تند تند ببینتش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همینطورم با سختی ولی دیگه کنار اومدم به مدت که توجه میکردم خیلی اذیت میشدم حتی توش قلب میگ ...

قربون دلت برم عزیزم خدا به شما و منم کاش نگاهی بندازه

این صحبتی که کردید میشه بگید عملی چجوری انجام بدماین به خودت برس و خودت اولویت بزار ینی چجوری

شما شاغلی؟چقدر وقت ازاد داری؟

چه جوری اوقات فراغتتو میگذرونی؟

اگر وقت ازاد داری زمان بزار یه کلاس مطابق با روحیه ات ثبت نام کن یه کلاسی که از بچگی دلت میخواسته بری ونشده یا فکر میکنی استعدادشو داری و دنبالش نرفتی

اره خیلی ها رودیدم غرق نعمت وخوشیهستن ولی فامیل دورن خیلی بهشون توجه نمیکنم این شخص خواهرشوهرمه متاس ...

دیگه اینو بپذیری که خدا بین بنده هاش فرق میذاره نزدیکترین آدم خوشبختم برات عادی میشه

خودتو با خودت مقایسه کن نه با زندگی دیگران اینطوری حسادت نمیکنیمسیر زندگی هر کسی متفاوته و خدا تو قر ...

دقیقا منم به همین فکر میکنم که خدا خواسته اون شاد باشه و همه چی داشته باشه من کیم

شما شاغلی؟چقدر وقت ازاد داری؟چه جوری اوقات فراغتتو میگذرونی؟اگر وقت ازاد داری زمان بزار یه کلاس مطاب ...

من مجرد بودم شاغل بودم پس انداز دارم اما شوهرم اجازه نمیده دوس دارم زبان ادامه بدم هزینشم خودم میدم اما متاسفانه راضی نمیشه

کلاس هم ورزش میرم یک ساعت بچمو میزارم کلاس