2777
2789
عنوان

حسادت

231 بازدید | 27 پست

چجوری میشه حسودی نکرد به کسی که خدا و پدرمادرش و شوهرش و بچش دوسش دارن و همه جوره بهش میرسن

متاسفانه شخص نزدیکی به من هست

درسته خوش اخلاقه اما گاهی پز داده

منظورم اصلا پول نیس هرچند از اون هم بی نیازه

درکل چه کنم اروم شم خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نعمت های زندگی خودت رو بیار تو چشمت براش ارزوی خوشبختی کن و از خدا بخواه بهت نعمت های بیشتری بده و ...

واقعا به عمل میشه انجام داد؟ خیلی سخته هرجا کمبود پیش میاد میبینم برا اون از زمین و اسمون میباره

خودتو با خودت مقایسه کن نه با زندگی دیگران اینطوری حسادت نمیکنی

مسیر زندگی هر کسی متفاوته و خدا تو قرآن آورده که به هر کسی بخواهیم بی حساب میبخشیم

حالا اون آدم ممکنه خوب یا بد باشه که به ما ارتباطی نداره

ما باید بابت داشته های خودمون شاکر باشیم چه کمچه زیاد

به این فکر کن که پول دارتر و خوشبخت تر از اونم هستهرچی داشته لاشی بهترش پیدا میشهسعی کن حال دلت با ش ...

مشکل اینه شوهرم حامی نیس پدرمادرم هم غرق درمشکلات خودشونن نمیتونن ب من برسن و حامی من باشن میگن وظیفه ما نیست دیگه

ببین سعی کن اصلا دیگه بهش توجه نکنی وگرنه از زندگی و دارایی خودتم لذت نمیبری و همش تو ذهنت درکیره حسادت دست آدم نیست خیلیم اذیت میکنه و باعث داغون شدن میشه ، خودتو سرگرم بکن هروقت اومد به ذهنت یا دیدبش بگو من همینم نمیتونم جای اون باشم که حتی مجبورم خودم باشم پس چرا روزمو زهر بکنم با فکر کردن به اون شخص و قانع بشم که اگرم اون همه چی تکمیل باشه خب تو چی کار کنی نمیتونی خودتو بندازی دور که کاری از دستت بر نمیاد مثله اون باشی پس خودتو مشغول چیز دیگه بکن

مشکل اینه شوهرم حامی نیس پدرمادرم هم غرق درمشکلات خودشونن نمیتونن ب من برسن و حامی من باشن میگن وظیف ...

خودت برای خودت وقت بزار

مشکل اصلیت اینه که منتظر بقیه هستی

خودت که برای خودت ارزش قائل باشی بقیه ام برات ارزش قائل میشن

ببین سعی کن اصلا دیگه بهش توجه نکنی وگرنه از زندگی و دارایی خودتم لذت نمیبری و همش تو ذهنت درکیره حس ...

سخته مخصوصا وقتی دست تنهایی و نیاز به کمک داری میگن خب به مامانت بگو بیاد کمکت درحالیکه اون شوهر و مامانش و باباش در خدمتشن

خودت برای خودت وقت بزارمشکل اصلیت اینه که منتظر بقیه هستیخودت که برای خودت ارزش قائل باشی بقیه ام بر ...

این صحبتی که کردید میشه بگید عملی چجوری انجام بدم

این به خودت برس و خودت اولویت بزار ینی چجوری