2777
2789
عنوان

ترس از بارداری

1396 بازدید | 33 پست

خانومای متاهل میشه راهنماییم کنید لطفا، تاپیک زدم کسی جوابمو نداد? کسی بوده که اینجا با پیشاب باردار شده باشه? توی نت سرچ کردم گفته بود احتمالش خیلی کمه

من و همسرم 21 سال اختلاف سنی داریم و بچه نمیخوام من، ولی هر دفعه توی رابطه کلی استرس دارم که باراار نشم و اینقدر بی بی چک خریدم دیگه جزو سهام دارا حساب میشم

خسته شدم ،قرص نمیتونم بخورم، آی یو دی بهم نساخت و کا،ندوم هم حسم رو میپرونه و دوست ندارم

قراره همسرم وازکتومی کنه ولی تا بعد عید فرصت نیست

از طرفی هم به نظرت امکانش هست کیفیت اسپرم به خاطر سن و سالش پایین اومده باشه و ریسک بارداری کمتر باشه? 43 سالشه

ببخشید اینجا پرسیدم دارم دیوونه میشم از فکر و خیال

اگه بچه نمی خوای یه روش مطمئن انتخاب کن انقدر تو استرس نباشی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بچه نمی خوای یه روش مطمئن انتخاب کن انقدر تو استرس نباشی

قراره همسرم وازکتومی انجام بده،قرص و آی یو دی بهم نمیسازه، کاندوم هم دوست ندارم

روشمون طبیعیه و خطا نداشته تاحالا، ولی چند وقت پیش شنیدم با پیشاب هم احتمال بارداری هست ، مغزم رو داره میخوره این فکر دیگه

غیر اینا دیگه روشی هست برای جلوگیری?

قراره همسرم وازکتومی انجام بده،قرص و آی یو دی بهم نمیسازه، کاندوم هم دوست ندارمروشمون طبیعیه و خطا ن ...

امپول های جلوگیری هست

چند ماه اثرش باقی میمونه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه سوال

همسرت سنش زیادتره

تو که اول جوونیته

چرا بچه نمی خوای؟

مطمئن باش پشیمون میشی

رو عدم کیفیت اسپرم خیلی حساب نکن

مردا تا ۸۰ سالگی اسپرمشون کیفیت داره😂

۴۰ که چیزی نیست