2777
2789
عنوان

ترس از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 33 پست
عوارض نداره?

نزدم تا حالا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس منه بدبخت چرا دقیق روزای تخمک گذاری اقدام دارم ولی نمیشم ، ایش

تنبلی نداری خودت و شوهرت؟این موردی که گفتم شوهرش سن بالا بوده خودشم نزدیکای چهل سال داشت حالا یا بلد نبود روش های درست جلوگیریش یا نمیدونم ولی خداخواسته بود شده بود .تاخدا نخواد نمیشه

بچه ی دوم من 😂😂😂اولش شک بودم الان جز یکی از بهترین اتفاق های زندگیمه

خدا حفظش کنه برات

من به خاطر اختلاف سنیمون بچه نمیخوام ، اونم با اینکه خیلی دوست داره ولی قبول کرده، سر همین استرس دارم کار دست خودم ندم

تنبلی نداری خودت و شوهرت؟این موردی که گفتم شوهرش سن بالا بوده خودشم نزدیکای چهل سال داشت حالا یا بلد ...

نه هیچ مشکلی ندارم ، پریودام دقیق و سروقت ، هعییی انشاالله که خیره دیگه چه کنم

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

کار به تفاوت سنیتون ندارم ولی شوهرت سنش حیلیم بالا نیست چرا نمیخوای

همه چه عادی میشه و یادمون میره که چی شد 💔من گل مهرم همونکه دخترش تصادف کرد کاربریم رفته و هر چی تلاش کردم برنگشت💔 ۲۱.09.1391💔

یه سوالهمسرت سنش زیادترهتو که اول جوونیتهچرا بچه نمی خوای؟مطمئن باش پشیمون میشیرو عدم کیفیت اسپرم خی ...

اتفاقا همسرم خیلی بچه دوست داره و من کلا بچه نمیخوام، تنها شرط ازدواجمم همین بود، بچه دست و پا گیره و من کلی برنامه دارم برای زندگیمون

از طرفی الان جفتمون دانشجوییم و شاغل هم هستیم و فرصت بچه نداریم، اختلاف سنمون هم زیاده و به نظرم برای بچه داشتن حالب نیست

کار به تفاوت سنیتون ندارم ولی شوهرت سنش حیلیم بالا نیست چرا نمیخوای

بچه برنامه هام رو بهم میریزه، جفتمون دانشجو و شاغلیم

از طرفی هم به خاطر اختلاف سنمون به نظرم بچه داشتن جالب نیست

یه دلیل دیگه هم هست که هرجایی بیان نمیکنم ولی واقعا اصلش اونه توی ذهنم، من به شدت آدم گرمی ام و همسرم بدتر از من، ما روزی چندبار هم رابطه داریم(دوساله ازدواج کردیم تازه عروس نیستم) و یا جاهای مختلف و تجربه های جدید، وقتی بچه بیاد این لذت راحت بودن از بین میره