2777
2789

بهترین زمان ازدواج دختر سن ۲۳ تا۲۷ سالکین به نظر من

مرد هم ۲۶تا۳۰

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر برمیگشتم عقب سال اول کنکورم گوشیم رو خاموش میکردم تا آخرین امتحانم هیچوقت روشنش نمیکردم

پشت کنکوری؟

سلام جان دل! من اسمم آرزو هست دختر خلیج همیشه فارس دانشجو ام و اینجا هر از گاهی میام کمی غیبت یا درد و دل کنیم 🫠. پشت کنکوری بودم و قبول شدم 🥲

نه ولی سال دوم قبول شدم یه سال از دوستام الکی عقب افتادم

چه رشته ای؟

منم پشت بودم به سال دندون

ولی اصلا عقب نیوفتادم اصلا این نگو

پزشکی من اگر گوشی نبود و درگیرش نشده بودم سال اول قبول میشدم زودتر کلاسای دیگم رو شروع میکردم

من دو مشکل دارم یکی گوشیم و البته تا حدودی میتونم کنترل کنم و یکی دیگه خوابم که نمیتونم کنترل کنم نمیتونم بیدار بشم و بخونم صبح تا ۱۱ ۱۲ میخوابم بعدازظهر تا ۶ ۷

من دو مشکل دارم یکی گوشیم و البته تا حدودی میتونم کنترل کنم و یکی دیگه خوابم که نمیتونم کنترل کنم نم ...

دقیقا منم این دو مشکل رو داشتم

گوشی رو که خاموش کردم دادم دست مشاورم خواب هم مامانم بالا سرم بود تا میخابیدم زنگ میزد به مشاورم اون ک دعوام میکرد دیگه اون روز نمیخابیدم ما تقریبا دو سه روز یه بار سر خواب دعوا داشتیم