2777
2789
عنوان

خیانت بابام

258 بازدید | 15 پست

سلام من متوجه خیانت بابام شدم با یکی از دخترای فامیلای دورمون که باهاش بیست سال فاصله سنی داره بابام پنجاه و سه سالشه خانومه سی و سه

من ببار به بابام گفتم ولی گفت نه کاریه و این حرفا آخه با ایشون کار هم میکرد ولی سری بعد که دیدم چت ها و عکس هاشونو که واسه هم میفرستادنو دیدم باز بهش گفتم گفت اشتباه میکنید اعتماد نداری و قشنگ انکار کرد سری سوم داخل یه مدرسه که به عنوان معلم پرورشی شون هستم یه روز خیلی حالم بد بود سر این موضوع لازمه بگم یه روزم بود با هیچکی حرف نمیزنم ولی رفتم مدرسه مدیر مدرسه متوجه حال من شد اومد خیلی سین جیم کرد من هی هیچی نگفتم ولی فرداش که رفتم از زیر زبونم کشید بیرون و من نتونستم دیگه جلو خودمو بگیرم گفت تماس میگیرم با پدرت باهاش سه تایی حرف بزنیم بنده خدا مدیرشون منم خیلی دوست داره ولی بابام اومد باز هم انکار کرد و کلی بالا منبر رفت ولی بازم زیر بار نرفت

یه روز بعد حرف زدن باهاش چت نکرد ولی از روزای دیگه باز هم چت کرد و من شاهدشون بودم سری بعد رفتم با مدیر حذف زدم اینم بگم که ارشد روانشناسی رو داره بهم گفت دیگه اصلا نگاه نکن مرداد تنوع طلبی و به سلامت روان خودت اهمیت بده باز گذشت ولی من باز پیامشونو دیدم و حالم به شدت بده اونقدری که هرروز تا شب به فکر خودکشی سر میکنم و اگه تا الان خودکشی نکردم فقط بخاطر مادرم بوده و هست

نمیدونم باید چیکار کنم خواهش میکنم کمکم کنید

منم دوست دارم به زندگی معمولی مثل دوستان و آشناهام داشته باشم منم دوست دارم با بابام رفیق باشم بابایی باشم ولی واقعا نمیتونم

پرونده سالمم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پونزده سالته معلم پرورشی هستی؟

مسیحاتونم☺️کاربری چهارممه😑اینکه تعداد پستام کمه دلیلش اینه که تنبلمممم تنبل فقط میخونمتون🤪 ممنونم از مدیریت سایت برای پروفایل برعکسم😂❤️🫡یارب نظر تو برنگردد هرگز💎🥹 

چی بگم

پدرت که صد در صد اشتباه میکنه

ولی تو هم خیلی فضولی میکنی تو بوق و کرنا کردی همه رو خبر کردی آبروی باباتو بردی

اونم روش باز تر میشه تازه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

عزیزم هر کسی ازمون زندگیش یکیه.

یکی پدر بد .

یکی مادر بد .

یکی خواهر بد.

من هر ۳ تاش رو باهم کشیدم . پدر داشتم اما انگار نداشتم... الانم رابطم با پدرم خوب شده اما مادرم به مرز خودکشی میکشونتم . خواهرمم که خواهر نبود.. همیشه از بچگیم جاسوس مادرم بود...

تحمل کن قشنگم . اینده خودت. بساز .

تو فکر و خیال نکن ، به مادرتم چیزی نگو . فقط به فکر خودت باش ، هرکسی تقاص کاراشو پس میده..