2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
اره ولی من دیگه همش یا سر کار یا خونم ، اصلا خیلی حس بدی دارم مثل ربات فقط کار میکنم

منم مجردیم همین بودم چه بسا حتی بدتر ازینی که میگی و عجله کردم برای ازدواج هر چند ۲۵ سالم بود و الان خیلی پشیمونم

سخت گیر بودن خوب نیست ولی باید اول بدونی توی زندگی چیا برات اولویته و بعد طرفو طبق اون معیارها بسنجی ...

خب میدونی دلم میخواد حداقل در سطح خودم باشه، من خانوادم نمیگم بهترینن اما آدم با افتخار میگه فلانی بابامه این داداشمه و ...، مایه خجالت نیستن، تحصیلاتم خوبه، شغل خوبی دارم درامد متوسطی دارم، اخلاقم خوبه و یا کسی بدجنسی نمیکنم، ولی خواستگارام واقعا همین حداقل ها رو نداشتن.

خب مثلا ظاهر هم قد طرف برام مهمه واقعا دلم نمیخواد خواستگارم کنار داداشام کوچولو به نظر برسه ، بعد داداشام 185 اینا هستن خب

واقعا اینا زیادی سخت گیریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میدونی دلم میخواد حداقل در سطح خودم باشه، من خانوادم نمیگم بهترینن اما آدم با افتخار میگه فلانی ب ...

منم مث تو میگفتم قد مهمه شیک پوش بودن مهمه و شرایط مالی و خانواده مهمه ولی بدون اشنایی فقط با همینا ازدواج کردم و یه سختیایی کشیدم که هنوز درگیر افسردگیم و حالم بده بعد از هفت سال زندگی و همش به فکر جداییم

حتما و حتما و حتما درست اشنا شو با طرف و بدون که قد وقیافه به مرور عادی میشه ولی اخلاق طرف بد باشه ه ...

اصلا دلم میخواد یکی از همون ف.یلت.ر های اولی رد شه بعد ببینم اخلاقش چطوره ، به خدا یکی فقط رد شد اونم از شانس من دیسک گردن گرفت گفت ازدواج نمیکنم با این شرایط😑