2777
2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
اره ولی من دیگه همش یا سر کار یا خونم ، اصلا خیلی حس بدی دارم مثل ربات فقط کار میکنم

منم مجردیم همین بودم چه بسا حتی بدتر ازینی که میگی و عجله کردم برای ازدواج هر چند ۲۵ سالم بود و الان خیلی پشیمونم

سخت گیر بودن خوب نیست ولی باید اول بدونی توی زندگی چیا برات اولویته و بعد طرفو طبق اون معیارها بسنجی ...

خب میدونی دلم میخواد حداقل در سطح خودم باشه، من خانوادم نمیگم بهترینن اما آدم با افتخار میگه فلانی بابامه این داداشمه و ...، مایه خجالت نیستن، تحصیلاتم خوبه، شغل خوبی دارم درامد متوسطی دارم، اخلاقم خوبه و یا کسی بدجنسی نمیکنم، ولی خواستگارام واقعا همین حداقل ها رو نداشتن.

خب مثلا ظاهر هم قد طرف برام مهمه واقعا دلم نمیخواد خواستگارم کنار داداشام کوچولو به نظر برسه ، بعد داداشام 185 اینا هستن خب

واقعا اینا زیادی سخت گیریه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب میدونی دلم میخواد حداقل در سطح خودم باشه، من خانوادم نمیگم بهترینن اما آدم با افتخار میگه فلانی ب ...

منم مث تو میگفتم قد مهمه شیک پوش بودن مهمه و شرایط مالی و خانواده مهمه ولی بدون اشنایی فقط با همینا ازدواج کردم و یه سختیایی کشیدم که هنوز درگیر افسردگیم و حالم بده بعد از هفت سال زندگی و همش به فکر جداییم

حتما و حتما و حتما درست اشنا شو با طرف و بدون که قد وقیافه به مرور عادی میشه ولی اخلاق طرف بد باشه ه ...

اصلا دلم میخواد یکی از همون ف.یلت.ر های اولی رد شه بعد ببینم اخلاقش چطوره ، به خدا یکی فقط رد شد اونم از شانس من دیسک گردن گرفت گفت ازدواج نمیکنم با این شرایط😑