2777
2789
عنوان

تنهایی

166 بازدید | 25 پست

30 سالمه و ازدواج نکردم

جدیدا خیلی احساس تنهایی میکنم

با اینکه شغل خوبی دارم ، درآمد مناسبی دارم

دیگه دلم میخواد خونه و خانواده خودمو داشته باشم

با خانوادم برم گردش و تفریح و همش تنها یا آویزون خواهر و برادرام نباشم برای یه سفر ساده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه ما که متاهلیم همش میریم سفر؟ یا بچه داریم؟

با دقت و وسواس ازدواج کن

دیر ازدواج کن ولی درست ازدواج کن

ازدواج توی چهل سالگی با یه ادم درست بهتر از ازدواج توی سی سالگی با ادمیه که به خوب بودنش مطمئن نیستی و فقط برای فرار از شرایط فعلیت ازدواج میکنی

خواستگار مورد خوب ندارم هر کدوم به عیبی دارن یکی تحصیلات پایین یکی قد کوتاه یکی خانواده نامناسب 🙁

اگه مورد خوب نداری صبر کن به شخصیت توجه کن ان شاءالله به نفر پیدا بشه که خوشبختت کنه از ته دل برات می خوام

خب تبریک میگم وقتشه ازدواج کنی🫠کسی مد نظرت نیست؟

یکیو دوست دارم ولی میگه بخاطر شرایطش نمیتونه فعلا ازدواج کنه 37 سالشه واسه اون شاید هیچ وقت دیر نشه واسه من ولی میدونم دیگه داره دیر میشه

اگه مورد خوب نداری صبر کن به شخصیت توجه کن ان شاءالله به نفر پیدا بشه که خوشبختت کنه از ته دل برات م ...

خب همه چیو در نظر میگیرم ، هر بار مثلا میگم حالا بابای عصبی و بداخلاق خواستگار عیبی نداره، بعد میگم مگه من چه عیبی دارم با پسری که بخاطر پسرش آسیب روحی دیده ازدواج کنم ، یا موارد دیگه ، خیلی سخته انتخاب

مگه ما که متاهلیم همش میریم سفر؟ یا بچه داریم؟ با دقت و وسواس ازدواج کن دیر ازدواج کن ولی درست ازدوا ...

دقیقا بخاطر همیت ازدواج نکردم تا حالا، مامانم همش میگه سخت گیر شذی و گل بی عیب خداست

مگه ما که متاهلیم همش میریم سفر؟ یا بچه داریم؟ با دقت و وسواس ازدواج کن دیر ازدواج کن ولی درست ازدوا ...

اره ولی من دیگه همش یا سر کار یا خونم ، اصلا خیلی حس بدی دارم مثل ربات فقط کار میکنم

دقیقا بخاطر همیت ازدواج نکردم تا حالا، مامانم همش میگه سخت گیر شذی و گل بی عیب خداست

سخت گیر بودن خوب نیست ولی باید اول بدونی توی زندگی چیا برات اولویته و بعد طرفو طبق اون معیارها بسنجی

مثلا یکی براش مهمه شوهرش خوش سفر باشه ولی مهم نیست طرف قیافش معمولی باشه

یکی براش مهمه بچه داشته باشه ولی مهم نیست خونه ش اجاره باشه یا برا خودشون

یکی براش مهمه طرف خوش اخلاق باشه ولی براش مهم نیست طرف رفیق باز باشه یا نه

باید بدونی چیا برات اولویته

و نمیتونی همه چیو یجا داشته باشی

اینو بدون