2777
2789
عنوان

کسی لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 152 پست
من الان توی یه کامنت گفتم شهر لر نشین زندگی میکنمیه بار سوار تاکسی شدم و رانندهه داش با به خانم که ل ...

چه عجیب

تو جاهای دیگع منم زیاد دیدم

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویژگی و اخلاق که تو لرها زیاد دیده میشه

دست و دلبازی،مهمون نوازی

من این تفاوت رو به شدت بین لر و سایز قومیت ها حس کردم چون با همشون در ارتباط بودم اما دست و دلبازی و خون گرمی لر ها جز ویژگی های بارزشونه

تمام راه ها به تو ختم میشوند حتی آنهایی که برای فراموش کردنت پیموده ام...
مرسی گلممن شنیدم امروزی نیستن لرها، البته بلانسبت شما توهین نباشه خواستم بگم واقعا مردسالار ان و امر ...

عزیزم هرکی گفته ببخشیدا ولی زر ،زده...

اتفاقا کاملا برعکس ب عرضتون رسوندن...

خودمم لک زبانم.ن پدرم لر بوده ن مادرم

ولی لرا رومیشناسم و،باید بگم لرا عشق مثل بقیه ی اقوام ایران..

دوست و آشنای لر زیاد داریم اتفاقا اکثرا باکلاس و پولدار و شیک و ...تا منظورتون از امروزی چی باشه حالا

مرسی گلممن شنیدم امروزی نیستن لرها، البته بلانسبت شما توهین نباشه خواستم بگم واقعا مردسالار ان و امر ...

نه اصلا اینجوری نیست جدی من دوسه جا که به فرهنگ و اینا خیلی معروفه رفت و آمد دارم با چند خانواده اونها خیلی تعصبی هستند ، کلا نباید این چیزها رو از روی قومیت گفت

شما توی بهترین نقطه تهران هم خانواده های سنتی و از لحاظ تفکری قدیمی پیدا میکنی

من بنظرم خودمون خیلی باز هستیم مثلا من با پسرای پس عموهای بابابزرگم روبوسی دارم همو بغل میکنیم 😅😂خب این از نظر خیلی ها قفله

بعدم الان نود و نه درصد اینجا از طریق دوستی ازدواج میکنن چند سال با همن بعد ازدواج میکنن ازدواج سنتی از بین رفته

پوشش هم نگم یه جوری تیپ میزنن من با خوشتیپیم جلوشون کم میارم

دخترا آرایش آنچنانی نمیدونم همین بچه مچه ها شونزه هفده ساله آبرسان کلینیکککک بعد من دلم نمیاد

خانواده ها خیلی دختر دوستن خرج زیاد میکنن

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

عزیزم هرکی گفته ببخشیدا ولی زر ،زده...اتفاقا کاملا برعکس ب عرضتون رسوندن...خودمم لک زبانم.ن پدرم لر ...

خیلی ممنون که گفتی

اخه یکی تو تاپیک قبلیم گفت اشتباه میکنی بد میگفت که مغرور هستن اینجورین اونجورین تعجب کردم

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

این مسئله ازون دسته توهین های قومیتی هداف دار هستش که ساخته شده نه اینکه واقعیت باشه حالا جریانش مفصله که مختص لر ها نیست متاسفانه

نه عزیزم مردسالار نیستند به طور کلی این فرهنگ مردسالاری که در جامعه ی ما سابقه داره فقط ناشی از یه قومیت نیست بستگی داره به تفکرات خانواده ای که تو باهاشون مواجه بشی

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

نه عزیزم مکان به مکان فرق داره من بختیاری ام از خودمون آزادتر هیچ جا ندیدم اصلا مردامون بد دل نیست ...

منظورم از تعصبی این نبود که بد دل باشند

من خودم ساکن استان چهارمحال و بختیاری ام بالاخره بین شون دارم زندگی میکنم میشناسمشون