2777
2789
عنوان

کسی لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 152 پست
خب خب جونم بگه برات من مال بروجردمکباب دوستی که ویژگی شاخص هر لریه😂یه حقیقتی هست اینکه دعوایی بینشو ...

دقیقا اینجوری بی نهایت مهربون ،دل رحم،قوی با عزت نفس

با اراده،مرداشون شجاع و نترس...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت لر کجاست من لر خوزستان از نظر من با لر های خرم اباد و شیراز و اینا خیلیی متفاوتیم

دقیقا

منم لر خوزستانم ساکن لرستان

اما خب کلا لر بختیاری زمین تا آسمون با لر خرم اباد و بقیه جاها فرق داره

تمام راه ها به تو ختم میشوند حتی آنهایی که برای فراموش کردنت پیموده ام...
ویژگی های لر ها

پسرامون یا دخترامون ؟

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

پس دیروزی هستیم خخخ؟ 🤣 به قومیت ربط نداره به منطقه ربط داره تو هر قومیتی بری منطقه پایین یا روستا ه ...

درست مبگید ولی خیلی شنیدم که میگن مردسالار هستن که بنظرم درست نیست

درخواست قبول نمیکنم کاری داشتین تاپیکم بگین، استارتر تاپیک نیستین ریپلای نکنین روم

جناب ترجمه میفرمایید؟

من جناب نیستم فدات شم

گفتم چی میخوای بدونی عزیزم

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره بردش خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره من جون میدم برای این تیم 🌟🌟 فاقد سلامت روان 🤝🏼

وای دقیقا غیرتی حامی هستیم ولی اکثرا فکر میکنن غیرتی که به لباس و ... گیر بدن 😂😂😂

🤦🏻♀️👌🏻😁

شکوه آزادی همینه ، باید گذاشت همه حرف بزنن تا بفهمیم یه سری افراد شامپانزه ای بیش نیستن .

کهگیلویه زاده ای آزاده ام

من ز دامان دلیران زاده ام

بویری هستم، دلیر و سرفراز

قانعم، از نان دونان بی نیاز

بویری هستم و اهل کهگلو

کوه میگردد زخشمم زیر و رو

هرکه عزم فتح این موطن نمود

خارشد، درمانده وبی آبرو

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...

دقیقا منم لر خوزستانم ساکن لرستان اما خب کلا لر بختیاری زمین تا آسمون با لر خرم اباد و بقیه جاها ...

اوهوم خیلییی اونا بیشتر به کردا میخورن بنظرم لر واقعی ماایم اونا ترکیبی هستن (به کسی بر نخوره نظر شخصیمو گفتم همه اقوام عزیزن)

تیکر کنکور 💕 ارته-اسپهان🩺👩🏻⚕️