2777
2789
عنوان

کسی لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 152 پست

منظورت لر کجاست

من لر خوزستان

از نظر من با لر های خرم اباد و شیراز و اینا خیلیی متفاوتیم

💜 و روزی که ادم ها یک بار برای همیشه ، از چشمانت می افتند ؛ مهم نیست نسبتشان چقد نزدیک است یا چقد دور ... مهم این است که تو تا ابد ، هیچ حسی به ان ها نخواهی داشت و این اغاز یک راه طولانیست ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب خب جونم بگه برات من مال بروجردمکباب دوستی که ویژگی شاخص هر لریه😂یه حقیقتی هست اینکه دعوایی بینشو ...

مرسی گلم

من شنیدم امروزی نیستن لرها، البته بلانسبت شما توهین نباشه خواستم بگم واقعا مردسالار ان و امروزی نیستن؟ یعنی زیاذ دیده میشه؟

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید

کرد ها تعصبی اند و بختیاری ها لر های جای دیگه رو نمیدونم

نه عزیزم مکان به مکان فرق داره من بختیاری ام از خودمون آزادتر هیچ جا ندیدم

اصلا مردامون بد دل نیستن

بشدت هم دختر دوستن ولی نمیدونم چرا توی مجازی میشنوم کاملا راجبمون برعکس فکر میکنن

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

مرسی گلممن شنیدم امروزی نیستن لرها، البته بلانسبت شما توهین نباشه خواستم بگم واقعا مردسالار ان و امر ...

پس دیروزی هستیم خخخ؟ 🤣 به قومیت ربط نداره به منطقه ربط داره تو هر قومیتی بری منطقه پایین یا روستا های کوچیکش وضعیت همینجوریه که گفتی