2777
2789
عنوان

کسی لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 152 پست

مهمون نوازن و عروس دوست

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مه بوت بره برده سی خدا ویقه ملوسی روی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ای جانفرقی نمیکنه فقط لر باشه😂

خب خب جونم بگه برات

من مال بروجردم

کباب دوستی که ویژگی شاخص هر لریه😂

یه حقیقتی هست اینکه دعوایی بینشون زیاد هست نه اینکه بگم توی اقوام دیگه وجود نداره ولی لرا یه کوچولو بیشتررر کلشون بو قورمه سبزی میده(همشون نه)حالا نمیدونم فقط شهرما اینطوریه یا جاهای دیگه

به شدتتت مهمون نوازن

و به اصالت خودشون خیلی افتخار میکنن(خودمم افتخار میکنم)

آدمای باغیرتی ان،منظورم متعصب نیست، غیرت کشورشونو دارن ، غیرت خانوادشونو دارن و ...اینا

به نسبت های فامیلی توجه دارن

مثلا پسرعموی مامان من چون من دختر ِ دخترعموشم جایی کارم گیر باشه و اونم اونجا باشه کارمو راه میندازه😂

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

خب خب جونم بگه برات من مال بروجردمکباب دوستی که ویژگی شاخص هر لریه😂یه حقیقتی هست اینکه دعوایی بینشو ...

وای دقیقا غیرتی حامی هستیم

ولی اکثرا فکر میکنن غیرتی که به لباس و ... گیر بدن 😂😂😂

ممنون عزیزممن خودم شمالیم میگن لر و شمالی نمیسازن

سلام عزیزم لطف داری خوبی از خودته

اتفاقا لر و گیلک یا طبری ها از نظر ژنتیکی بیشترین شباهت دارند هردو جزو قوم های کهن هستن

من بنظرم خیلی شبیهن از لحاظ رفتاری و قیافه

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

دوستم هست خیلی خوب و مهربونه هم خودش هم خانوادش و خیلی به اصالتشون افتخار میکنه خیلی زیاد

فط حس میکنم یکم تو این زمینه زیاده روی میکنه😂

حقیقتش ناراحت میشم وقتی همش میگه ما اصالت داریم بقیه ندارن یا از بقیه قومیتا بد میگن

من متعلق به قومیت خاصی نیستم نه لر نه ترک نه کورد نه عرب... ولی درست نیس دیگه انقدر زیاده روی!