2777
2789
عنوان

کسی لر هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2135 بازدید | 152 پست
کلا

خب ببین عزیزم ما طوایف مختلف داریم تیره های مختلف داریم هفت لنگ و چهار لنگ

الان خود من چهار لنگم

ولی بخوام صفات بارز برجسته لرا رو بهت بگم غیرت جوانمردی شجاعت غرور مهربانی مهمان نوازی به شدت زیاد برای مهمان هامون گوسفند سر میبریم عاشق کباب بازی یعنی ذائقه مون خیلی گوشت پسنده دیگه بگم برات متعصب به همسراشون خیلی احترام میزارن و اونا رو به عنوان یه گنج داخل خونه میدونند باهاش خوشتیپ خوش هیکل ژن اکثریت مون چشم ابرو های تیره و قد بلنده

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از ویژگی های دیگهی لر ها بخوام واست بگم میتونم به خوشگلیشون اشاره کنم😁بیشتر هم پسرای لر هیکلی ان و چهره خوبی دارن ،سمت منطقه ما دختر و پسرای خوشگل و خوشتیپ زیاد هست

تمام راه ها به تو ختم میشوند حتی آنهایی که برای فراموش کردنت پیموده ام...
ممنون عزیزممن خودم شمالیم میگن لر و شمالی نمیسازن

من با لر ازدواج کردم خوبی و بدی کنار هم دارن

در کل زیادی اینا حامی فرزندشون نیستن خیلی پشت هم هستن ی مشکل پیش بیاد طرف فرزند خودشونن نه حق

آدم های ساده ای هستن دو رو دو رنگ نیستن

پوست سفید قد بلند الویت اول و آخرشون

یکم کنجکاو و راحت هستن

حس مالکیت خونه پسر رو دارن

لرا یه طایفه دارن داخل خودشون فقط با اون نمیسازن نه با بقیه قومیت ها ، اسمشم نپرسید که نمیگم 😂 البت ...

فکر کنم طرفای باغملک اون ورا رو میگی نه؟

💜 و روزی که ادم ها یک بار برای همیشه ، از چشمانت می افتند ؛ مهم نیست نسبتشان چقد نزدیک است یا چقد دور ... مهم این است که تو تا ابد ، هیچ حسی به ان ها نخواهی داشت و این اغاز یک راه طولانیست ...

لرا یه طایفه دارن داخل خودشون فقط با اون نمیسازن نه با بقیه قومیت ها ، اسمشم نپرسید که نمیگم 😂 البت ...

🤣🤣🤣🤣اولش ز یا ذ داره؟

تمام راه ها به تو ختم میشوند حتی آنهایی که برای فراموش کردنت پیموده ام...
خیلی ممنون که گفتی اخه یکی تو تاپیک قبلیم گفت اشتباه میکنی بد میگفت که مغرور هستن اینجورین اونجورین ...

ن عزیزم ما چندین ساله باهاشون دوستیم و رفت وآمد داریم بخدا ک بهترینن لرا....

مغرور بودن هم ویژگی بدی نیست.حالا بعضیا هستن چ اشکالی داره ولی اینکه گفتن امروزی نیستن حرف مفت بوده حالا اینو پیش یکی ازشون میگفت تا از گفتنش پشیمونش کنن

من نیمچه لرم😂بابام لره مامانم کورد

دو رگه ای قربونت بشم اصالت لر و کرد با هم مخلوط شده

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

از ویژگی های دیگهی لر ها بخوام واست بگم میتونم به خوشگلیشون اشاره کنم😁بیشتر هم پسرای لر هیکلی ان و ...

اره مردای لر زیاد دیدم قد بلند چشم ابرو مشکی

خدا🤍 میشه یه صلوات برام بفرستید