2777
2789
عنوان

زندگی در قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19426 بازدید | 129 پست

سلام عزیزم 

من بچه شمالم ولی چندساله که هرمزگانم اول بندرعباس بودم بعد شهرستان میناب واسه ی سال والان قشمم و تصمیم دارم احتمالا تا چندین سال زیاد قشم بمونم

نمیدونم اینکه میگن کثیفه یا بنجوله یعنی چی😳😳

تحمله هواش بله ی مقدار سخته مخصوصا برای منی که شمالی ام ولی تو خونه ها و فروشگاه ها واینا که کولر روشنه اتفاقا قشم نسبت به میناب و بندرعباس واقعا خنکتره مخصوصا شباش من کولرمو گاهی خاموش میکنم🙂

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم  من بچه شمالم ولی چندساله که هرمزگانم اول بندرعباس بودم بعد شهرستان میناب واسه ی سا ...

میتونم اونجا کار پیدا کنم تو بیمارستانش؟ ینی واقعا مراکز درمانی خوبی نداره؟ 

با چقد دراود میشه زندگی کرد؟ 

خونه گرونه؟ 

مواد غذایی چی

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

مراکز خرید قشم اصلی ترین قسمت شهره اتفاقا خیلی هم خوبه از جنس هزارتومنی تااااا میلیونی واعیون پیدا میشه من سفر قبلیم به قشم ی دست چایخوری ۶ نفره خریدم ۴۵۰ تومن😐حالا دوستان میگن بنجول 😑😑😑ولی درگهان وسایلاش ارزونتره نسبت به قشم تا قشم ی ۲۰ دقیقه دوره 

وسایل برقی و خونه و دکوربی وارایشی مستقیما از امارات وارد میشه با لنج واصولا کیفیت بالایی دارن واصل هستند چون وسایل استفاده ی شیخ نشینهای اماراتن☺که با لنج میان اینور

میتونم اونجا کار پیدا کنم تو بیمارستانش؟ ینی واقعا مراکز درمانی خوبی نداره؟  با چقد دراود میشه ...

مواد غذایی ایرانی مثل همه جا قیمت پشت جعبیت ولی من به شخصه از مواد غذایی خارجی استفاده میکنم که کیفیتشون بالاتره وبه نظر من قیمتش هم مناسبتره به نسبت کیفیتش

مراکز خرید قشم اصلی ترین قسمت شهره اتفاقا خیلی هم خوبه از جنس هزارتومنی تااااا میلیونی واعیون پیدا م ...

وای یکم دارم امیدوار میشم نامزدم داره اومده اونجا نگرانشم

آجی منم بندر عباسه امکاناتش خیلی کمتره بندره؟ 

اگه از نظر وسعت اینا بگم اون که اره چون جزیره هست ولی جاهای دیدنی زیادی داره البته خودم بندری هستم ولی برو عادت میکنی ولی یه جور منطقه اقتصادی هم هس خوبه

عزیزم مراکز درمانی بندرعباس بهتره چون مدکز استانه  این کاملا مشخصه

خب خود قشم چطوره چن تا بیمارستان داره

وای یکم دارم امیدوار میشم نامزدم داره اومده اونجا نگرانشم

مردمش هم به شدت خونگرم ومهربونن چه بندرعباس چه میناب که بودم چه قشم 

من اهل رفت وامد با همسایه ها واینا نیستم ولی تو برخورداشون خوب و خونکرم هستن قشم بیشتر از بومی مهاجر داره

اگه از نظر وسعت اینا بگم اون که اره چون جزیره هست ولی جاهای دیدنی زیادی داره البته خودم بندری هستم و ...

من بندر زیاد میاد با هواش مشکل نداذم خداکنه نامزدم طاقت بباره

خب خود قشم چطوره چن تا بیمارستان داره

والا تو این ۳ هفته خداروشکر کارم به بیماریتان ودکار نکشیده ولی مسلما یوی دوتا بیمارستانو داره و من ی ساختمون پزشکان هم دیدم

قراره برم قشم زندگی کنم با هوش کنا میام اما امکانات

همس  من ۷ساله اونجاست. منم گهگاهی میرم پیشش. بد نیست‌ خیلی از همکاراشون با زن و بچه اونجا هستن و راضی ان. از شیراز و اصفهان اومدن اونجا دارن زندگی میکنن

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم