2821
2789
عنوان

زندگی در قشم

19370 بازدید | 129 پست

خانم ها کسی هسد ساکن قشم باشه؟ 

زندگی توی قشم چجوریه 

میشه راهنماییم کنید؟ 

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

کاربر یاس عزیز تو قشم زندگی میکنه از اون بپرس

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مواد خوراکی فوق العاده گروووووون .کثیف دلگیر پراز بنجل گرون جینیش بد نیس گرررم ومرطوووووب .

شما اونجا زندگی میکنید؟ 

چجوری پیداشون کنم

میخوای تاپیک بزن براش ببینند میاد 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
کلا ایران خوب نیس 😔😔😔😔

قراره برم قشم زندگی کنم با هوش کنا میام اما امکانات

اسمشون چیه؟یاس خالی؟ 

نه 

yaas1392 

2823
2791
2779
2792