2777
2789
عنوان

زندگی در قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19426 بازدید | 129 پست
خواهش میکنم عزیزم ولی من شنیدم قشم مواد خوراکی توش گرونه ولی لباس و وسایل دیگه ارزونه 

میگن خیلی طبیعتش خوبه ولی یه خانم الان گفت کثیفه

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
البته من سال 91 قشم بودم .

در کل بهتر از اینه که از شوهرت دور باشی ولی مثلا شیراز باشی ماهی پنج روز ببینیش نه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از رشتم راضی هستم خیلی دوسش دارم چون الان تو جو پیراپزشکی هستم میبینم که دارو رو اصلا یاد نمیگیرم ...

مرسی ازتون که خیلی جامع و کانل توضیح دادین    براتون بینهایت ارزوی موفقیت دارم  

تو جنسهای ایرانی لبنیات و سبزیجات اینطور بودند . گوشت قرمز هم مزه خوبی نداشت من دوست نداشتم ولی ماهی ...

من یکی از خواهرام تهرانه یکی بندر مامانم براشون همیشه گوشت و سبزی اماده میکنه برا منم حتما اینجوری میشه که از اونجا نخرم نه؟ 

میگن خیلی طبیعتش خوبه ولی یه خانم الان گفت کثیفه

نمیدونم من اولین باره شنیدم میگن کثیفه چون همه از تمیزی و فرهنگ کیش و قشم تعریف میکنن ولی واقعا یه حالتیه کیش و قشم اصلا انگار جزو ایران نیس

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد
مرسی ازتون که خیلی جامع و کانل توضیح دادین     براتون بینهایت ارزوی موفقیت دارم   ...

اهان موقهیت شغلی خیلی بهتر از هوشبریه چون هر اتاق عمل دوتا اتاق عملی میخاد و یه بیهوشی ارشدش هم که اومده و به محض قبولی توی ارشد عضو هیت علمی میشن 

نمیدونم من اولین باره شنیدم میگن کثیفه چون همه از تمیزی و فرهنگ کیش و قشم تعریف میکنن ولی واقعا یه ح ...

وای چقد عالی دارم امیدوار میشم

مرسی ازتون که خیلی جامع و کانل توضیح دادین     براتون بینهایت ارزوی موفقیت دارم   ...

حقوق هم پایه سه تومنه اما اگه کادر جراحی یه جراح بشی که با اون سر عمل بری من یه استاد داشتم حقوقش ماهی بیست و خورده ای بود چون جراح قلب باهاش درصدی حساب میکرد اما بقیه پیراپزشکی هیچوقت اینقد نمیشه

ببین منظور اون خانوم از کثیفی رو باید بیاد کامل تر توضیح بده . همه شهر های ایران کثیفی دارن . اونجا هم مبرا نیست . دریاش از دریای شمال و حتی شهرهای جنوبی ایران تمیزتره . اون موقع که ما بودیم بعضی کوچه ها هنوز خاکی بودند . منم تعجب میکردم هنوز بعضی کوچه ها و خیابوناش آسفالت نبود . 

مردمش هم غریب نوازن . کلا برخوردشون خوبه چه قشمی باشند چه ساکن قشم . پاساژهای خوبی هم داره طبیعت هم بد نیست . میتونی کنار دریا بشینی به صدای امواج گوش بدی .  

ببین منظور اون خانوم از کثیفی رو باید بیاد کامل تر توضیح بده . همه شهر های ایران کثیفی دارن . اونجا ...

وای چه رویایی

قابل قیاس با کیش نیست . چون کیش یه جای توریستیه ولی قشم یه جزیره رو به رشده . بنظرم یه سفر چند روزه برو . به نکاتی که میخوای توجه کن بعد تصمیم بگیر بری یا نه . من که هنوز بچه هام میگن کاش قشم بودیم

قابل قیلس با کیش نیست . چون کیش یه جای توریستیه ولی قشم یه جزیره رو به رشده . بنظرم یه سفر چند روزه ...

نمیتونم بیت و پنج روز از شوهرم دور باشم که میتونم؟ 

قابل قیاس با کیش نیست . چون کیش یه جای توریستیه ولی قشم یه جزیره رو به رشده . بنظرم یه سفر چند روزه ...

منظورم 

عزیزم برو با شوهرت . اصلش اینه که زن و شوهر کنار هم باشند . مطمئن باش خوبیهاش بیشتر از بدیهاشه 

عزیزم ببخشید خیلی سوال پیچتم کردم فک میکنی با ماخی چند بشه اونجا راحت زندگی کرد