2777
2789
عنوان

زندگی در قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19426 بازدید | 129 پست

الان رو نمیدونم . ما سال 91 خونه مبله کرایه کردیم 6 ماه 3 میلیون و پانصد دادیم . ولی مبله بود فقط چمدون لباس بردیم و کمی خرت و پرت . همچی داشت . 

خورد و خوراک هم مثل شهرهای دیگه تقریبا درمیاد . گرونتر زیاد نمیشه . اونجا بیشترین قیمت کرایه خونه است . بنظرم قیمتش بالا بود و صابخونه ما پول پیش نگرفت چون خودش قشمی بود .  پوشاک هم ارزونتره و وسایل خونه هم اگه خارجی بخری بازم ارزونتره

الان رو نمیدونم . ما سال 91 خونه مبله کرایه کردیم 6 ماه 3 میلیون و پانصد دادیم . ولی مبله بود فقط چم ...

اهان ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردی😍❤️🌱

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم من اولین باره شنیدم میگن کثیفه چون همه از تمیزی و فرهنگ کیش و قشم تعریف میکنن ولی واقعا یه ح ...

کیش رو اصلا باقشم مقایسه نکن .کیش خیییلی شیک با کلاسه تمییز وخارجکیه

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
من رفتم آب معدنی از سوپر مارکت ،درگهان که پررراز پاساز ومجتمع خرید هست بخریم سال ۹۱ میگفت ۸۰۰۰ هشت ه ...

چه بی انصاف بوده . مارک آبش خارجی نبود ؟  ولی من خیلی از اونجاها آب میخریدم به خاطر تگری بودنش نهایت 300 یا 400 تومن گرونتر بود که واقعا می ارزید چون تگری تگری بود . جگر آدم حال میومد 

خواهش میکنم . کاش کسانی که الان قشم بودند میومدند راهنمائیت میکردن . بنظر من برو ضرر نمیکنی . همسرت ...

اره اونجاست

من رفتم آب معدنی از سوپر مارکت ،درگهان که پررراز پاساز ومجتمع خرید هست بخریم سال ۹۱ میگفت ۸۰۰۰ هشت ه ...

😓😓😓😓😓

ببین خودش در مورد محیط قشم چی میگه ؟

اخه هنوز نرفته قرار داد بسته از امشب میره  

مواد خوراکی فوق العاده گروووووون .کثیف دلگیر پراز بنجل گرون جینیش بد نیس گرررم ومرطوووووب .

اتفاقا ما عید اونجا بودیم اصلا اینجوری که شما می گین نبود روغن ایرانی تهران می خریم 13 تومن معلوم نیست توش چیه اونجا خارجی 10 تومن بود همه چی خارجی و ارزون تر از تهران

اتفاقا ما عید اونجا بودیم اصلا اینجوری که شما می گین نبود روغن ایرانی تهران می خریم 13 تومن معلوم نی ...

😍😍😍😍😍واقعا؟فضای شهرش چطور بود