2777
2789
عنوان

زندگی در قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19426 بازدید | 129 پست

شوهرم هم خیلی قشم رو دوست داره می گه بازنشسته شدیم بریم قشم زندگی کنیم مردمان خوبی هم داره ولی کیش دیگه خیلی توریستیه البته اون هم بد نیست اونطور که تعریف می کردن گرون نبود خیلی مردم ما جو می دن به همه چی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهرم هم خیلی قشم رو دوست داره می گه بازنشسته شدیم بریم قشم زندگی کنیم مردمان خوبی هم داره ولی کیش د ...

الان نامزد من قرارداد 28ساله بسته امشب میره اونجا میگه یا تو هم بیا یه اینکه ماهی پنج روز میام شیراز😥

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
ما توی محله سام و زال خونه گرفتیم اکثرا خونه هاش نوساز و شیکه فضای سبز برای بازی بچهام داره در کل خو ...

خونه گرون بود؟ 

😍😍😍😍😍واقعا؟فضای شهرش چطور بود

توی محله سام و زال خیلی تمیز و خونه ها نوسازه حتما اونجا خونه بگیر اگه بخرین به نفعت تموم می شه چون شاید کرایه ها گرون در بیاد ولی در کل همه چیزش از تهران ارزون تر بود داخل شهر هم توی بازارها خیلی گشتیم اصلا کثیف نبود مهم محل زندگیته که خوب انتخاب کنی دیگه

منم واسه زندگی میخوام برم یه جزیره های جنوب خیلی علاقه دارم

حس میکنم خیلی باید رویایی باشه به خصوص برا من و نامزدمکه بعد هفت سال بهم رسیدیم

توی محله سام و زال خیلی تمیز و خونه ها نوسازه حتما اونجا خونه بگیر اگه بخرین به نفعت تموم می شه چون ...

کلی امیدوارم کردینا مرسیییی❤️❤️❤️❤️

الان نامزد من قرارداد 28ساله بسته امشب میره اونجا میگه یا تو هم بیا یه اینکه ماهی پنج روز میام شیراز ...

حتما برو اینم خودش یک تجربس به نظرم خونه بخرید خیلی بهتره با توجه به اینکه قراردادتون طولانی مدته می تونم بپرسم شغل همسرت چیه؟

حتما برو اینم خودش یک تجربس به نظرم خونه بخرید خیلی بهتره با توجه به اینکه قراردادتون طولانی مدته می ...

راننده یه شرکت خصوصی

ایشالا به سلامتی و دل خوشی می ری اونجا بعد می آی برای ماپستهای خوب می ذاری تا ما هم بیایم من که از ت ...

خود نامزدمم امروز داره میره نمیدونی تو این اوضاع کشور با چه زحمتی این شغلو پیدا کرده خداکنه اونجا دووم بیاره