2777
2789
عنوان

زندگی در قشم

| مشاهده متن کامل بحث + 19426 بازدید | 129 پست
مردمش هم به شدت خونگرم ومهربونن چه بندرعباس چه میناب که بودم چه قشم  من اهل رفت وامد با همسایه ...

واقعا مسکن گرونه؟ 

درامد چقد  نیازه

من خوب میشم نه بخاط خودم بخاطر اشکای مامانم اخه بهش قول دادم به زندگی برگردم
حقوق هم پایه سه تومنه اما اگه کادر جراحی یه جراح بشی که با اون سر عمل بری من یه استاد داشتم حقوقش ما ...

عزیزم میشه لطف کنی بگی رتبه ات توکنکورچندبودوکدوم دانشگاه میری چندساعت درس میخوندی من چندسال ترک تحصیل کردم امسال به امیدخدامیخوام بخونم بازعلاقم رشته های پزشکیه ولی میترسم رتبه نیارم

برام صلوات میفرستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همس  من ۷ساله اونجاست. منم گهگاهی میرم پیشش. بد نیست‌ خیلی از همکاراشون با زن و بچه اونجا هستن ...

چرا شما نرفتین ببخشید فضولی نباشه ینی دلیل از قشمه یا شخصیه

عزیزم میشه لطف کنی بگی رتبه ات توکنکورچندبودوکدوم دانشگاه میری چندساعت درس میخوندی من چندسال ترک تحص ...

من 6000 منطقه یک دانشگاه شیراز علوم پزشکی

عزیزم میشه لطف کنی بگی رتبه ات توکنکورچندبودوکدوم دانشگاه میری چندساعت درس میخوندی من چندسال ترک تحص ...

از5000داریم البته رتبه من ورودی94

چرا شما نرفتین ببخشید فضولی نباشه ینی دلیل از قشمه یا شخصیه

من دلم میخوا د برم اونجا ولی دودل بودم. بدم نیومد از محیطش واسه زندگی. خونه همکاراشون که رفتم عالی بودن. قیمت خونه ها رو نمیدونم ولی رهن کامل ۵۰ تا یه خونه عااالی. 

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
واقعا مسکن گرونه؟  درامد چقد  نیازه

خب خونه گرونه ی مقدار چون متقاضی زیاده از بالای شهر که شهرک افتاب والهیه است از رهن کامل ۴۰ ۵۰ شروع میشه تاااا ۲۵۰ اگه بخوای ماهانه اجاره بدی تو بالاشهر باید ماهی یک ونیم دو تومن بتونی اجاره بدی 

مناطق دیگه مرکز شهر قیمتا متعادلتره رهن کامل ۳۰ ۴۰ ی خونه ی خوبه واگه اجاره بخوای هم ماهی ۷۰۰ ۶۰۰ رو باید بتونی بدی

مناطق پایینتر قیمت پایینتر مثلا ۱۵ رهن کامل و یا اجاره ای ۳  ۴ پیش ماهی ۳۰۰ ۴۰۰

چون تازگی دنبال خونه بودیم قیمتا تا ی حدودی دستمه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من شرایطم خیلی بد بگد هم مالی هم روحی فقط خودم خیلییییییی تلاش کردم سال اول قبول شدم

من دلم میخوا د برم اونجا ولی دودل بودم. بدم نیومد از محیطش واسه زندگی. خونه همکاراشون که رفتم عالی ب ...

چقد خوب امیدوار شدم

خب خونه گرونه ی مقدار چون متقاضی زیاده از بالای شهر که شهرک افتاب والهیه است از رهن کامل ۴۰ ۵۰ شروع ...

میگم جسارت نباشه چقده درآمدخودتون و همسرتون ببخشید میپرسم شرمنده

خب خونه گرونه ی مقدار چون متقاضی زیاده از بالای شهر که شهرک افتاب والهیه است از رهن کامل ۴۰ ۵۰ شروع ...

فقط دعا کنید شخص مورد نظر طاقت بیاره بمونه

دعاکن منم بتونم 

ایشاالله میتونی تعریف نمیکنما اما تو پیراپزشکی اگه دلشو داری اتاق عمل بهترینه

دعاکن منم بتونم 

ینی یه چیزایی ممکنه ببینی تا یه هفته لب به غذا گوشت دار نزنی ولی من باکیم نیست دوستام هی غش میکنن