2777
2789
عنوان

دختر هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3102 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متوحه نشدم !

دختره نامزد داشته.. بعد با داداش استارتر توی رابطه بوده.. دختر مقدس و پاک؟؟؟ دختری که با یه پسره دوست باشه و متعهد به کسی دیگه اسمش چیه؟؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
همزمان به دو نفر خیانت کرده😐به نلمزدش ک خیانت کرده روح و روان برادر ایشونم که خراب کرده خیانت به چی ...

اصلا ادم تعجب میکنه از حرفا بقیه ب قول شما دیگ باید چیکار کرد داداش این بنده خدا رو تو اب نمک خوابونده با احساستش بازی کرده درصورتی ک دلش هنوز با نامزد قبلیش بوده پ دیگ باید چیکار کنه !

پسرا با چنننننتا کات میکنن و بعدی .... بعدشم خب با این بهم زده رفته باز با اون . دسگه شوهرش ک نبوده ...

خانواده ها در جریان بودن یعنی هدفشون ازدواج بوده .کار دختر اشتباه بوده .بد و خوب بین زنان هست.در این رابطه زن ظلم کرده

icon الکی از دختره دفاع نکنید وقتی چه زن چه مرد هنوز درگیر رابطه قبلی هستند غلط کردن قلب یک نفر بیچاره خورد کنند انسانیت کجا رفته وقتی دلش با نامزد خودش غلط کرده رفته با برادر اسی مریضش کرده پسره مردم بدبدخت کرده فاز اونایی ک دفاع میکنند نمیفهممند خودتون ک بودید بدتر حرف میزدید اه اینقدر فاز روش فکری نگیرید بحث اعتماد لعنتیا مخالف ریپ نزنه فقط استارتر

مردا مثل ما خانوما نیستن حتی وقتی شکست میخورن میشن شبیه افسردگیه یک چهارم عمر ما که پریودیم کار دختر ...

آره مردا خودشون رو خوب جمع و جور میکنن، دیدم اطرافم

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

اصلا ادم تعجب میکنه از حرفا بقیه ب قول شما دیگ باید چیکار کرد داداش این بنده خدا رو تو اب نمک خوابو ...

الان این اتفاقا عادی شده، تو آب نمک خوابوندن رو خیلی ها انجام میدت

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

چرا ک..ص میگی؟

@niniyar

رسیدگی کن من دهن به دهن بیشعور ها نشم

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

دختره نامزد داشته.. بعد با داداش استارتر توی رابطه بوده.. دختر مقدس و پاک؟؟؟ دختری که با یه پسره دوس ...

نمازد منظورش دوس پسر قبلیشه . کات کرده با این شده . با برادر اینم کات کرده برگشته به قبلی 🤷♀️ کاری ک پسرا میکنن حالا یه دخترم اینکارو کرد

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

بابا اسی میگه دختره و داداشش سر این که دختره نگفته قبلا نامزد داشته دعوای بزرگی کردن

بعد دختره یهو یه مدت غیب شده که فهمیدن غیب شدنش بخاطر این بوده که باز به نامزد سابقش برگشته

یعنی علاوه بر دروغش رابطشو با داداش اسی نصفه ول کرده رفته با اکسش

به این خاطره که بهش میگه هرزه

چرا ک..ص میگی؟

تعلیق میشی ها