2777
2789
عنوان

دختر هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3106 بازدید | 100 پست
ای آفرییییین

اصلا بعضی نظرات تهوع اوره دارن عادی میکنن طرف تو اب نمک گزاشته بعد نخاسته از دست بده ک هم با این هم با اون بعد ازش دفاع میشه !اگ ی اقایی بود ک جرش میدادن اینجوری از سوز دل ناله میکردن و نفرینش میکردن وای ک چقدر چندش

اسمش لاشی تنوع طلبه اره

بابا عجیبه واکنش تند شماها

خب داره میگه قبلا نامزد بوده بهم خورده

بعد با برادر ایشون اوکی شده

بعد احتمالا فهمیده نمیتونه با ایشون ادامه بده و قبلی رو فراموش کنه پس کات کرده رفته با قبلی

تنها ایرادش این بوده که صبر نکرده کامل رابطه ی قبلی فراموش بشه بعد دوباره بره تو رابطه

این دیگه اسمش هرزه و لاشی نمیشه که...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط برای برادرت خواستگاری دختر دیگه ای نرید چون انگار برادرت دلش هنوز پیش این دختره هست و این جوری نشه که برای برادرت یه زنی بگیرید که از ماجرای دوست دختر برادرت بیخبر باشه و بعد باز اون دوست دختر سابق داداشت کات کنه یا طلاق بگیره و برادرت درحالی که متاهله بره باز با اون دوست دختر سابقش دوست شه چون دلش هنوز پیش اون گیره

یه دختر بیچاره که شده زن برادرت بدبخت شه

خآنم ار پروفایلش ار رفتارش ار غم تو چهرش ..از این که اسم زن میاد اشک تو چشمش جمع میشه

این دنیای گوگولی که توی تصورتونه مال مردا نیست

حتی از پروفایل غمگین گذاشتن واسه قبلی استفاده میکنن واسه مخ زدن بعدی!

میتونن در عین حال که سوگ عشق قبلی رو دارن با بعدی بدون عشق س ک س کنن

خلاصه خیلی عجیبن

اگه نگرانش هستین پیشنهاد بدین بره تراپی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
به اون دختر توهین رکیک کردی چون دوست پسر داشته درحالی که برادر خودت هم همین کارو کرده و دوست دختر دا ...

چی میگی نه نرو خدا چی میگی چون صرفا هم جنس ماست که نباید ازش دفاع کرد دختره خیلی بی انصافی کرده.

نمازد منظورش دوس پسر قبلیشه . کات کرده با این شده . با برادر اینم کات کرده برگشته به قبلی 🤷♀️ کاری ...

کلا هرکسی از این کارا کنه بی ذات و خراب... چه دختر چه پسر. ادما احساس دارن.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بابا عجیبه واکنش تند شماهاخب داره میگه قبلا نامزد بوده بهم خوردهبعد با برادر ایشون اوکی شدهبعد احتما ...

عزیز متوجه نشدی .

بعد ۵ ما گقته من نامزد داشتم .

بعدش که گفته وقتی دعواشون میشه میداره میره .

بعد دو هفته میفهمیم بالافاصله عقد کرده با نامرد قبلیه

هزارتا اک دارم🤣 ولی دلم خنک میشه

@niniyar

ما هم میتونیم یعنی؟

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

فقط برای برادرت خواستگاری دختر دیگه ای نرید چون انگار برادرت دلش هنوز پیش این دختره هست و این جوری ن ...

دلم میخواد بدونم تو همین داستان که گفتی اگه اتفاق بیوفته بازم یه عده روش عن فکر میان بگن مگه پسر بیچاره چکار کرده؟

۲ سال و خورده ای سمت هیچ دختری نرفته

اخه گفتی داداشت تو خواب صدا میکنه اسم دختره رو و هنوز به دختره فکر میکنه

گفتم هنوز داداشت عاشق اون دختره هست خواستگاری دختر دیگه ای براش نرید که اگه باز دوست دختر سابق داداشت طلاق گرفت داداشت درحالی که متاهله ممکنه بره با همین دوست دختر سابقش دوست شه و اون دختری که شده زن برادرت بدبخت نشه