2777
2789
عنوان

دختر هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3102 بازدید | 100 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همزمان به دو نفر خیانت کرده😐به نلمزدش ک خیانت کرده روح و روان برادر ایشونم که خراب کرده خیانت به چی ...

بردار استاتر بچه نبوده که گولش بزنه از عنوانش برداشت کردم که نامزد داشته بهم خورده اقا رفته بعدش با برادر استاتر جور شدن دیده نمیتونه رفته با کیس خودش همزمان کجا با دونفر بوده ؟بفرست شاید اشتباه میکنم هرچی باشه نظرمم گفتم 😑

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

مردا مثل ما خانوما نیستن حتی وقتی شکست میخورن میشن شبیه افسردگیه یک چهارم عمر ما که پریودیم کار دختر ...

۲ سال نتونسته بشه ..

من خودم خانمم ولی عشق مردا سخت تره

هرزه نیست؟ باید میگفته که قبلاً با کسی بوده و رابطه احساسی باهاش داشته وقتی حس کرده طرف میخواد برگرد ...

پسرا با چنننننتا کات میکنن و بعدی .... بعدشم خب با این بهم زده رفته باز با اون . دسگه شوهرش ک نبوده عده نگه داره . یا برای رفتنش عزا بگیره ک چی !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
درک نکردی موضوع رو ..خداکنه هیچ وقت به سرت نیاد

من چیز های بد تر از این رو کشیدم بهتره برای حال و هوای برادرت ی فکری بکنید دختر زیاده چرا خودشو نابود کنه

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

دختری که دوتا پسرو هندل میکنه چیه؟

دقیقا بنطرمنم ک هرزه بوده این بدبختو سرکار گذاشته و با اونم بوده بعد رفته با اون عجب

چطوری بعضی ها میگن هرزه نیست از صدتا هرزه هم هرزه تره بیشعور

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

دلم برای داداش سوخت...
گیر عجب دختری افتاده بود...
:)
هعی.... چرا آدمای خوب دست آدمای بد میفتن...
چه میدونم... کمکش کنین بلند شه.. به خودش بیاد
نباید به خاطر یه نفر دیگه زندگیشو خراب کنه
باید بتونه خودشو دوست داشته باشه و با خودش بتونه زندگی کنه