2777
2789
عنوان

دختر هرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 3071 بازدید | 100 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیانت نکرده ؟😐🤣🤣

ندیدم بگه به قول شما همزمان هندل کنه چند نفر رو فقط برادرش میدیده که اخلاقاش یهو ۱۸۰درجه عوض میشه و پرس و جو کردن برگشته به نفر قبلیش آدم با کسی باشه یعنی نمیتونه بفهمه دلش کجاس؟؟برادرش بچه نبوده گولش بزنه که

و منم نظرمم گفتم 🤌🏻

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

دختره قبلا نامزد بوده

خب

موقعی ک با داداش شما بوده ک دیگ با نامزدنش نبوده ک میگی بهش هرزه!

هرزه معنیش یه چیز دیگ اس

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

مردا مثل ما خانوما نیستن

حتی وقتی شکست میخورن میشن شبیه افسردگیه یک چهارم عمر ما که پریودیم

کار دختره اشتباه بوده شکی نیست ولی داداشتون دو روز دیگه با یه دختر جدید آشنا میشه میشوره میبره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چقدر سخت فکر میکردم آقایون حساس نباشنالبته که رابطه شون خیلی طولانی بوده🥲

مردا تا آخر عمر حریص زنی که رهاشون کرده میمونن حتی اگه اون دختر با خیانت رفته باشه

مردا دوست دارن به دست بیارن بعدش براشون مهم نیست

دختر چشم آبی مورد💖

منم متوحه نشدم !

هرزه نیست؟ باید میگفته که قبلاً با کسی بوده و رابطه احساسی باهاش داشته وقتی حس کرده طرف میخواد برگرده به برادر اسی گفته و بعد رفته با اون این وسط یکی نابود شد .اگه پسره با دختره این کارو میکرد چی میگفتین بهش؟؟؟؟