2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا برام مهم نیست اون دختره باید غصه بخوره که همه چیزش،رو به فنا داده و سرش کلاه رفته من که یه شوهر همه چیز تموم دارم که نباید غصه بخورم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اخه قبل از شما بوده...چرا!؟

دوست دختر اگه داشته اشکالی نداره ولی اینکه بخاد وارد رابطه اون جوری بشن میکشمش .جوانها عقلشون نمیرسه ولی رابطه اونجوری برای من یه چیز غیرقابل هضمه .نباید عفت و پاکی ازبین بره .حالا چه مرد باشه چه زن چه دختر باشه چه پسر 

زندگی باعشق و دوست داشتن زیباست

رابطه جنسی با دوست دختر برام مهم نیست،داشته و چون میشناسمش مهم نیست

تنها چیزی که برام مهم بود این که عاشق کسی قبل من نبوده باشه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
چرا به نظر بیشتر آدمهای جامعه ما داشتن رابطه جنسی بده ؟؟؟؟؟؟ چرا یک آدمه مجرد حالا دختر یا پسر نباید ...

داشتن رابطه بد نیس

داشتن رابطه نامشروع بده

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
چرا به نظر بیشتر آدمهای جامعه ما داشتن رابطه جنسی بده ؟؟؟؟؟؟ چرا یک آدمه مجرد حالا دختر یا پسر نباید ...

ازدواج که کرد این رابطه هاهم صورت میگیره نه روح درعذابه نه جسم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿