خدا به انسان درک اراده اختیار و عقل داده انسانی که نتونه هوسشو کنترل کنه ایمانش ضعیف خدا راه درست تخله رو برا انسان نشون داده ما ادما ازدواجوسخت کردیم که کار به اینجا کشیده که پسر شونزده ساله گناه کبیره انجام بده زمان قدیم مهریه اینطوری نبود خونه ها اینطوری نبود مقصر دولت م هست جوون که کار نداشته باشه پول نداره شکم گشنه هم دینو ایمون نمیفهمه
شوهرمن دوست دختر نداشته اهل اینچیزاتبودونیست توسن کم براش زن عقد میکنن یکسال باهاش بوده دختر ه زیرسزش بلندمیشه میره گورشو گم میکنه توافقی طلاق میگرت وقتی منو برا شوهرم میکیرن صراشو درنمیارت ولی ماه پشت ابر نمیمونه فردا عروسیم میفهمم سیزده ساله گذشته ومن هنوز غصه میخورم ولی وقتی میبینم شوهرم حونش برام درمیره ساکت میشم توفامیلامون بوده طرف زنش اولین کیسی هست که دستش اومده ولی جع فایده بعد بیست وخورده ای سال زنش پره حسرت مهربونی ومحبتشه میخوام بگم گذشته تاثیری رو حال واینده نمیزاره منتهی من خودم حساس شدم به گذشتش که یکسال پهلو هم خوابیدن وهر طور رابطم داشتن واحرشم شناسنامهاشونوعوض کردن ولی وقتی شوهرم ازگل کمتربهم نمیگه میکم بااین دلموخوش کنم گذشته به مت ربطی نداره شاید تازه برامن بهتره ..فرقه ادمه بی وفایی مثل اون با وفاداری مثله منو فهمید
هرچی بلاخره داشته شدید و طولانی وراحت خونه فک وفامیل رفتن وامدن خوابیدن چه فرقی داره ابجی ولی من خیلی غصه میخورم و اذیتش میکنم ولی اون جونش برام درمیره سیزده ساله گذشته برام یه دقه گاهی بغض میکنم ولی بعدش یه جریاناتی میشه دوروبرم میبینم عاشقه واقعی شوهرخودمه
شوهرمن دوست دختر نداشته اهل اینچیزاتبودونیست توسن کم براش زن عقد میکنن یکسال باهاش بوده دختر ه زیرسز ...
ببخشید دیگه رابطه ش از روی ازدواج بوده دیگه. مگه ازدواج نکرده؟؟؟ رابطه نامشروع که نداشته. الان ماهایی که اینجا هستیم رابطه نداشتیم ولی ایا باید بگیم چون خودمون اهل هیچی نبودیم باید حتما هم طرف اهلش نبوده باشه. اگه طرف توبه کرده باشه خدا میبخشه ما دیگه از خدا که بالاتر نیستیم. فکر کردین ما بدمون میاد پسره پاک باشه. ولی فرض کن هیچ وقت همچین آدمی توی زندگیتون پیدا نشه اون وقت چی؟
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
چون ادم گرسنه یا هرموجود گرسته روحش درعذابه یه نوزاد وقتی گرسنس یایه ادم شصت ساله هردوشون بهم ریخته ...
متوجه حرفت نمیشم ؟ یعنی چی که گرسنگیه جنسی؟ گرسنگی باعث حریص شدن آدمهاست و ایجاد عقده میکنه . یعنی شما میگی آدمها تا موقع ازدواج گرسنگی بکشن؟ خوب حالا که چی بشه؟ ازدواج تو چی معنا میشه؟ توثبت رسمی در دفتر اسناد کشور؟
ببخشید دیگه رابطه ش از روی ازدواج بوده دیگه. مگه ازدواج نکرده؟؟؟ رابطه نامشروع که نداشته. الان ماهای ...
اره بدبختی ماهه وضع اقتصادیش صفر بود خیلی کمک حالش بودم خودم شاغل بودم ولی بعد سیزده سال عشقش به من زبانزد خاص وعام شده به حدی که کاراش خنده دار و واقعا خودشوازار میده وبدون منت به پام میریزه هیجکاری بدون من نمیکنه هیچ خوشی بدون من انجام تمیده از کاراش همنون خندمون میکیره زجر میکشم مهربونیاشو مسبینم میگم نکنه بااونم همین بوده حسادت میکنم همش میگم کاش انقد مهربون نبودی چون میدونم بااونم بودی ...درکل بیشتر حسادت میکنم توروابطه گذشتش چه عاطفی جه جنسی ..