2777
2789
متوجه حرفت نمیشم ؟ یعنی چی که گرسنگیه جنسی؟ گرسنگی باعث حریص شدن آدمهاست و ایجاد عقده میکنه . یعنی ش ...

نه ابجی من بخدانگفتم باید عذاب بکشن شما گفتی روحشون درعذابه یعنی چی منم گفتم وقتی دلشون رابطه میخواد ناخوداگاه روحشونم درعذابه مثله یه ادم کرسنه وقتی کباب ببیته حالش بدتر میشه 

اره بدبختی ماهه وضع اقتصادیش صفر بود خیلی کمک حالش بودم خودم شاغل بودم ولی بعد سیزده سال عشقش به من ...

ای بابا شما هم بیکارین که به گذشته فکر میکنین. مطمئن باش دیگه اون شخص رو به کل یادش رفته. شما واقعا ناراضی هستین. این همه خانم از شوهرشون شاکی هستن بعد شما اینهمه محبت بهتون میکنه هی گذشته رو کند و کاو میکنین. من هم یه زمانی مثل شما ایده آل فکر میکردم ولی باید جامعه ت رو هم در نظر بگیری. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامن تاقبل ازدواج برام پیش نیومده که روحم درعذاب باشه برارابطه

خوب به اندازه همه موجودات میل و تنوع جنسی داریم شاید میل جنسیه شما در این حد بوده که هیچ وقت نیاز پیدا نکرده باشی بهش. مثله همون گرسنگی مگه میشه گفت من تا ساعت 2 گرسنه نمیشم پس بقیه آدمها هم مثله منند؟یکی هر یک ساعت گرسنه میشه و یکی  هر 5 ساعت درسته؟ حالا اینکه تداوم خوردنه باعث بعضی عادت و دیر و زود شدن میشه هست ولی ذات گرسنه شدن رو که از بین نمیبره و اگر ببره اون موقع در واقع شخص دچار بیماری شده. و بیماری اید در کوتاه مدت صدمه قابل درک نداشته باشه ولی صد در صد با گذشت زمان ابعث صدمات جبران ناپذیری میشه 

نه ابجی من بخدانگفتم باید عذاب بکشن شما گفتی روحشون درعذابه یعنی چی منم گفتم وقتی دلشون رابطه میخواد ...

ای بابا چرا قسم میخوری عزیزم داریم حرف میزنیم فقط . متوجه شدم چی میگی

ای بابا شما هم بیکارین که به گذشته فکر میکنین. مطمئن باش دیگه اون شخص رو به کل یادش رفته. شما واقعا ...

اره عزیزم حرفت درسته ....ممنونم حتما دیونم خودم میدونم ....بخداچهارپنج سال اول زندگیم بخاطر خانوادش که اذیتمون میکردن ((اصلا یکی از دلایل طلاق زنه اولش همین بود))زندگیمون بدبود الان چتدساله زیاد اونا توکارنیستن ولی خودم باداشتن یه پسرع ده ساله یکی هم توشکمم دغم سر گذشته خودشه ....دعاکن برام ادم شم واززندگیم لذت ببرم چون خیلی اسیب دیدیم ..اینم بگم با رفتارای خانوادش هیچکس غیر من کنار نمیومد خورشم زورش بهشون نمیرسه ولی بامن خیلی خیلی خوبه طفلک

این فقط تو ایرانه عزیزم و بدترین مسایل هم تو ایران هست .اینکه یه رابطه مشروع باشه یا نامشروع فقط با ...

یعنی هیچ چهارچوبی نباشه؟توخارج اگه منظورته همجنسبازی مجازه رابطه ضربدری چندنفره و...هزارتاکثافتکاری دیگه ازهمین حرفهاهم شروع شده 

ببینید رابطه جنسی در مورد زن و مرد یکی نیست البته دخترای الان ما با 10 سال پیش کیلومترها فاصله دارن. یعنی دخترهای الان با 10 سال پیش به اندازه یک قرن فاصله دارن. من یادمه دوستم میگفت من دوست دارم شوهرم فقط من رو ببوسه و بغل کنه. خب رابطه از نظر زنها بیشتر جنبه ابراز عشق داره تا میل جنسی. برای مردها هم از بوسیدن و عشق شروع میشه و ته فکرشون میشه رابطه جنسی. بنابراین احساسات زن و مرد با هم فرق دارن. من حتی زنان شوهر داری رو هم میشناسم که فکرشون راجع به رابطه همین هست. نباید زن و مرد رو یکی کرد. الان اینجا هم بحث مردها هست و جامعه امروزی که دیگه حسابی چشم و گوش همه حسابی باز شده و از هر طرف در معرض فشار هستن و البته بخش زیادیش دست خود آدم هست. اون دفعه هم یه پسره میگفت در کودکی مریض شده و میل جنسیش زیاد شده طوری که اصلا از خونه بیرون نمیره تا تحریک نشه. البته این پسره نوجوان بود و اوج سن هم 17 سالگی. و یه سریهای دیگه مثل ایشون. میل جنسی اگر شدید باشه باید مدیریت بشه. باور کنید میل جنسی شدید عادی نیست و یک اختلال هست. چون هر چیزی که زندگی انسان رو تحت تاثیر قرار بده یک اختلال محسوب میشه مثل افسردگی 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

ولی واقعن حالا کار به متاهل ها ندارم ولی کلیه دخترها و پسرهای مجرد باید به نظرم با دید باز به این موضوع نگاه کنن. امروز دیگه محاله دختر یا پسر جوونی با داشتن سلامت جسمی جنسی روحی و موقعیت تجربه رابطه جنسی از هرنوع ناقص و کامل رو نداشته باشه(باز هم تاکید میکنم کاری به اون یک درصد استثنا که به هر دلیل نقض میکنن رو ندارم سوای اون) پس وقتی با کسی قصد ادامه سیره زندگی رو دارید ببینید میتونید گذشته اون آدم رو سوا از درست یا غلط بودن بپذیرید یا خیر؟ و اینکه میتونید با درک آزادی آدمها اون آدم رو با همه گذشته اش دوستداشته باشید اعتماد کنید یا خیر وگرنه بعدن حتمن دچار مشکل میشید

یعنی هیچ چهارچوبی نباشه؟توخارج اگه منظورته همجنسبازی مجازه رابطه ضربدری چندنفره و...هزارتاکثافتکاری ...

دقیقا

🌸خداوندا من ب دنبال خواسته ای دیگر بودم؛ تو خود را ب من هدیه دادی .. ‌..و نه آن خدای مستبد   آن خدایی ک مهربانترین مهربانان بود🌸
یعنی هیچ چهارچوبی نباشه؟توخارج اگه منظورته همجنسبازی مجازه رابطه ضربدری چندنفره و...هزارتاکثافتکاری ...

عزیزم تاحالا آزمایش رو نگاه کردی ؟ یه رفرنس داره مثلن چربی خون تو این بازه نرماله حالا خارج از این بازه هم حدود داره؟ درسته ؟ این موضوع هم همینه و اینکه همه این چیزهایی که میگی خارج از خوش اومدن من وشما در خیلی جاها به اثبات رسیدن اسم دارن و ثبت میشوند اینجاست که ما بهش میگیم کثافت کاری .اونجا ترنسها همجنس بازها و بقیه افراد تعریف مشخصی دارند و بهشون احترام گذاشته میشه . چهار چوب به نظرم وجدان و نوع زندگی هرفرد تعیین میکنه این که تو چه رفتاری کنی چه رابطه ای داشته باشی رو هیچ قانون و فرقه ای نمیتونه بهت تحمیل کنه حالا هزاریم مثله ایران مجبورت کنن و آزادیت رو بگیرن فقط میتونن از رسانه ای شدنش جلوگیری کنن و گرنه آدمها کار خودشون رو انجام میدن . همه اینها که شما اسمش رو کثافط کاری میگذاری تو این مملکت هرروز جاری هست و حتی مکان های خودش رو داره فقط به صورت پنهانی و این برای یک جامعه خیلی خطرناک تره چون هیچ آموزشی بابتش داده نمیشه. اینها به جای پنهون کاری  و تابو سازی نیاز به فرهنگ سازی داره تا جامعه سالم باشه . مثه بستن کمربند . مثه نشستن فقط یک نفر رو یه صندلیه جلو اینها همه فقط تو ایران مرسوم بووود خاطرتون هست ولی امروز میبینی کسی رو که دو نفر جلو نشسته باشن؟ میبینی حتی اگر پلیس نباشه کمربند نبسته باشن؟ 

من اگه جای تو بودم به خانوادم هم نمیگفتم گذشته همه پسرها اینطوریه  البته خانواده فهمیده ای دا ...

آخه اوایل ازدواجمون بود و من هیچ تجربه ای نداشتم،خواستم با کسی مشورت کنم و هیچکس بهتر از مادرم نبود مادرمم پدرم و در جریان گذاشت و همه باهم صحبت کردیم،لطف داری عزیزم ،خداروشکر تصمیمشون درست بود و من پشیمون نیستم

من اگه جای تو بودم به خانوادم هم نمیگفتم گذشته همه پسرها اینطوریه  البته خانواده فهمیده ای دا ...

البته فکر میکردم این تنها پسریه که اینکارو کرده ولی الان میبینم که پسرا خیلی سبک سرن

اره ولی چون قبلا بوده به روش نیار.. با هر مردی که ازدواج کنی به احتمال بالای ۹۹ درصد رابطه داشته قبل ...

در طول این سه سال اصلا نذاشتم بفهمه که منم میدونم هیچوقتم دوس ندارم بدونه بذار از من شرم کنه