2777
2789
ببخشید اشتباه نگرفتی من توی کدوم پستم اینو گفتم؟؟؟ 

وقتی به اونها که میگن همه یه جور نیستن و نگید همه رابطه داشتن را افکار پیرزنی خطاب میکنی تایید یه امار اشتباهه با یه لحن بد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکار

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
زورم بهش نمیرسه پس خودمو میکشم 

اخه قبل از شما بوده...چرا!؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

من اگه خدایی نکرده همین الانم همچینکاری کنه شاید ببخشمش چه برسه قبل😑

اول که با خانوادم در میون گذاشتم برام روشن کردن که ۹۹درصد پسرا رابطه دارن و تمام پسرایی که من میشناخ ...

من اگه جای تو بودم به خانوادم هم نمیگفتم

گذشته همه پسرها اینطوریه 

البته خانواده فهمیده ای داری مشخصه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ * چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که میگوید باش پس [بی درنگ] موجود می‏شود. خدایا شکرت بخاطر پسر عزیزم😍😍

ول کنین بابا . گذشته مهم نیست.اونچه مهمه حال و اینده اون شخص باشماست ک از این ببعدش چی باشه

بقول معروف تو گذشته طرف جستجو نکنین زیباترین باعچه هارو هم اگه بگردی توش یه کرم پیدا میکنی

وقتی به اونها که میگن همه یه جور نیستن و نگید همه رابطه داشتن را افکار پیرزنی خطاب میکنی تایید یه ام ...

اول منظور رو بغهم بعد جواب بده من اولا پست کسی رو رپلای نکردم بعدشم منظورم این بود که به دید باز نگاه کنین رابطه بد نیس قبل ازدواج دید بسته نداشته باشین به این موضوع چ ربطی به امار داره