2777
2789
روزگارشو سیاه‌میکنم روابط قبل ازدواجش‌به من ربط نداره ولی نباید به رابطه جن سی کشیده شده باشه

دقیقا

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که متوجه منظورت نشدم من امار چی رو دادم خانم متخصص امار

اینکه بگین همه پسرها رابطه کامل قبل از ازدواج داشتن طبق کدوم منبعه؟

ارضا شدن در خواب که یک مساله غیر ارادی هست و این باعث میشه انرژیشون به صورتی غیر آلوده خارج بشه. خب کسی که بخواد به گناه نیفته باید تقوا پیشه کنه البته این شعاره میدونم ولی میشه اما خیلی سخته. اونهایی که خیلی بهشون فشار میاد برن دارو مصرف کنن تا میل جنسیشون کم بشه. اگر امکانات دارن ازدواج کنن. ببینید من یه بار یه پیجی توی نت رفتم بی ربط به این چیزها. سوال در مورد استخدام توی ارتش بود و اینکه رابطه نداشته باشن. دیدم خیلی از پسرها در کودکی مورد تجاوز قرار گرفتند دیگه این آدم وقتی ذهنش مسموم میشه باید چکار کنه. باید مواظب بچه بود. با این چیزی که میگن بچه ها همه چیز رو باید بدونن مخالفم این باید به تدریج باشه و به اقتضای سن. چون زود باشه فکرشون مشغول میشه. باور کنید بسیاری از اینهایی که اون ظلم رو در حق خودشون میکنن همه شون یا بر اثر دیدن فیلم بوده یا بر اثر سواستفاده. یه آدم عادی بدون هیچ تحریکی از بیرون هیچ اتفاقی براش نمیفته. اینهایی که به خودشون ظلم میکنن زندگی بعد از ازدواجشون رو هم تحت تاثیر قرار میده. همین جا کلی تاپیک بود از خانمهایی که از این موضوع شکایت داشتن. به نظر من رابطه داشتن بهتر از اون بلایی هست که سر خودشون میارن. ولی در کل بخوام بگم میگم از ابتدا نباید اجازه بدن ذهنشون الوده بشه. الان شما مادران فردا هستید دیگه سعی کنید نسل بعد رو درست بار بیارید.

من همکارم با بچه های بهداشت هم خونه ای بود میگفتن پسر 16 ساله اومده از ما کاندوم میخواد متاسفانه مشکل اینه که رابطه داره به سن پایین میرسه. دیگه بچه ای که اینقدر چشم و گوشش زود باز میشه و همه چی رو میدونه میخواد همون رو تجربه کنه.  

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
من که متوجه منظورت نشدم من امار چی رو دادم خانم متخصص امار

خخخ 

هیچی شماخانم های جوون هم  بلبل زبونی فقط بلدین ... 

عزیزم ازدواج بخاطر رابطه جنسی اصن عاقبت خوشی نداره  همین عروسی گرفتن معمولیش الان ۱۰۰تومن میخا ...

چرا من راضیم .ازدواج اسان زندگی اسان خونه سی و نه متری هم دارم .کجاش بده .گناهی هم نیست .تازه چقدرهم زندگی شیرینه برامون

زندگی باعشق و دوست داشتن زیباست