واسه من میاره نتت همراه اوله؟چی بهش گفتی که بهت تست داد
ایرانسلم
کدوم اپاشو داری؟
من بهش گفتم کمکم کن تو مسیر خودشناسی،میخوام خودمو همه جوره از نظر شخصیتی و باگای شخصیتی بشناسم و اگه تستی هم میدونی ک تو این راه کمکم میکنه بهم معرفی کن و بعد کامل برام تحلیلش کن
مثلا چه چیزایی خودم فکر میکنمسرکار رقتن بتونه خیلی کمکم کنه اگ پیدا کنم
بزار واضح بهت بگم گلم خودشناسی مسیریه ک هیچ کس نمیتونه بهت بگه این کارو کن اون کارو کن این شکلی میشی یا اون شکلی میشی خودشناسی ی مسیره منحصر ب فرده ک برای هر کسی متفاوته و اینم میخام بهت بگم ک هر درسی ک از خود شناسی میگیری مجانی نیس و در قبالش حتما باید ی چیزی بدی و میتونه هر چیزی باشه نمیخام بترسونمت ولی برای خود شناسی باید زمین بخوری باید اشتباه کنی باید تجربه کنی ولی با تمام اینا نباید بترسی عزیز دلم چون در نهایت هر بار ک زمین میخوری و ی چیزی یاد میگیری قوی تر از قبل بلند میشی فدات بشم
وای شوخی میکنی😐😂 من اصلا به فروشندگی و ارتباط با ادما علاقه ندارم مثلا به باریستایی افه خیلی خی ...
هوووم من دوستام هم تو کافه کار میکنن اونام دل خوشی ندارن و زدن بیرون کلا کارایی ک مدام با ادما باید سرکله بزنی نمیگم بده اتفاقا شاید خیلی سریع ب چیزی ک میخای برسونتت باید در نظر داشته باشی ک وقتی میخای ب خود شناسی برسی حتما باید با ادما سرکله بزنی چون این ادمان ک تورو ب اوج خود شناسی میرسونن تو نمیتونی با ی جا نشستن خودتو بشناسی فدات بشم