2777
2789
عنوان

شناخت خود

228 بازدید | 35 پست

من تازه تراپی رفتن و شروع کردم خیلی مشکلات فردی داستم که اذیتم میکنه

میخوام درکنارش یادبگیرم وقت بذارم برای خودم و به خودم اهمیت بدم اگت کتابی هم میشناسید در این زمینه بهم بگید

در کل نظر و تجربتون با ارزشه واسم🥲🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب که تراپی هستش وخیلی آدم تغییر میده زندگی خود را دوباره بیافرینید این کتاب سعی میکنی خودتو بشناسی بفهمی چه تله هایی داری یعنی چیزایی که پدرومادرمون بهمون گفتن و رفتار کردن باعث مثلا بی اعتماد به نفسی شده و گفت و گو درونی منفی شده

این کتاب خیلی عالیه به درمان تله میپدازه

اگه میخای ب خود شناسی برسی اول باید از خودت شروع کنی باید ریسک کنی باید تجربه کنی همه چیو این شکلی م ...

مثلا چه چیزایی

خودم فکر میکنمسرکار رقتن بتونه خیلی کمکم کنه اگ پیدا کنم

بستن چت جی بی تیو وگرنه من داشتم با اون پیش میرفتم،قدم به قدم میگفت که چیکار کنم

چنتا تست شخصیتی معروفو دادم،داشت برا طرحواره های کودکیم کمکم میکرد،مشکلاتم توی رابطه سابقمو بررسی میکرد

حیففف بخدا

مثلا چه چیزایی خودم فکر میکنمسرکار رقتن بتونه خیلی کمکم کنه اگ پیدا کنم

اون ک صد در صد خیلی کمک میکنه منتهی چ کاری؟ من خودم ۴ سال تو بوتیک بابام کار کردم الان میتونم بهت بگم از ادما متنفرم😂و دارم رو خودم کار میکنم ک ادمارو دوس داشته باشم ن همشونو ولی خب ی مقدار کمشون رو اصن ادم میدیدم جیغ میزدم😂