2777
2789
اون کادو چی به تو میده برا تولد؟

اون سالی که تولد گرفتم با خواهر شوهرم یه جفت پارچ ولیوان خریدن ولی من جبران کردم بخدا برا خودش و شوهرش تولد امسالمم یه پیام داد همین ولی میدونم نگفته تولد که دس خالی برم ضایع شم

من باید تو کنکورم موفق شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جاریمو برا تولدم دعوت کردم خودش و شوهرشو پسرش اومدن ی شال هشت تومنی اوردن,

باز خوبه ... 

تولد دختر من ، پدر شوهر مادر شوهر و دوتا دختراش و پسرش اومدن ، ولی کادو ندادن .... اصلا هم برو خودشون نیاوردن .... منم عمرا تولد بگیرم دیکه... کوفت بخورن والا ...

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
باز خوبه ...  تولد دختر من ، پدر شوهر مادر شوهر و دوتا دختراش و پسرش اومدن ، ولی کادو ندادن .. ...

منم ماه دیگه تولد پسرمه خواستم ی تولد سه نفره بگیرم خودمو شوهرمو پسرم بنظرتون اگه نگم ناراحت میشن.؟کادو که میارن براش ولی دوس داشتم ی تولد سه نفره تو خونواده خودمون بگیرم.

وا چه کاریه وقتی اون این مدلی کادو میبره توام مث خودش ببر.

نمیدونم چی بگم منم با مادرشوهرم پارسال سماور مسی خریدیم رفت پس داد مدل دیگ خرید پارسال حتی دعتمونم نکرد ولی نمیدونم چیکار کنم اصلا بخرم چیزی یا نه؟

من باید تو کنکورم موفق شم
خواهرشوهرمم اومد هیچی نیورد احمق,

من ک درس عبرت شد برام... ازین ببعد تولد میگیرم برای بچه هام اونا رو هم دعوت نمیکنم ... همون خرج شام و کیک و بستنی و میوه و... رو براشون یا پس انداز میکنم یا یه چی خوب میخرم م براشون بمونه... ن که تو شکم کارد خورده خانواده شوهرم بکنم.... والاااااا

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
بدلیجات استفاده نمیکنه ظرف خونه خودم دوس ندارم کادو ببرم میخوام یچیز متفاوت و شیک باشه

حالت خوب عزیزم؟

ی چیز شیک ؟ پولشو بذار برای خودت ی مانتو شیک بخر تیپ بزن ی گلدون آپارتمانی هم برای اون بخر بگو به یادت بودم همین

دلتم نمیسوزه بعدها از ما گفتن

خودت شیک بری بهتر تا کاو شیک ببری دوستم 

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را