saniiiiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 797 عنوان تولدجاررری | مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 65 پست بچه ها تولد جاریمه چی بخرم براش من باید تو کنکورم موفق شم 1397/02/24 | 11:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دریاخانومی عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 1086 منم ماه دیگه تولد پسرمه خواستم ی تولد سه نفره بگیرم خودمو شوهرمو پسرم بنظرتون اگه نگم ناراحت میشن.؟ک ... بهتره ... تولد س نفره بگیر... والا تو این گرونی و اوضاع بد اقتصادی ، تولد اصلا معنا نمیده... بس ک بعضیها بی چشم و روئن ... پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
saniiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 797 حالت خوب عزیزم؟ ی چیز شیک ؟ پولشو بذار برای خودت ی مانتو شیک بخر تیپ بزن ی گلدون آپارتمانی هم برای ... نه میدونی بمن نگفته تولد خب؟؟منم یه جعبه شکلات میبرم بخاطر مهمونیس نه تولد برا تولدشم یه تبریک میگم البته اگه تولد بود من باید تو کنکورم موفق شم
saniiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 797 اوووووووووو سماور مسی.چقدرم گرون.بابابیخیال هر طورمیخره بخر توام. اره منم مثل خودش پول مفت ندارم که تازه بخودمم زنگ نزده به شوهرم گفته منم یه جعبه از این شکلات ها هست ۱۵-۲۰تومنه اینارو میبرم من باید تو کنکورم موفق شم
999baran عضویت: 1396/02/11 تعداد پست: 983 نه میدونی بمن نگفته تولد خب؟؟منم یه جعبه شکلات میبرم بخاطر مهمونیس نه تولد برا تولدشم یه تبریک میگم ... خوبه اونمولی بههههههههههههههههههههههههههههههههه خودت برسسسسسسسسسسسسسسسسسس خودت شیک بروست کنبا شوهرت خوب بحرف ادکلن فراموش نشه و چیزایی که جلب نظر میکنه بعنوان یک لیدی خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
saniiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 797 خوبه اونم ولی بههههههههههههههههههههههههههههههههه خودت برسسسسسسسسسسسسسسسسسس خودت شیک برو ست ... میدونی چیههه من خیلییی به قایفم میرسم بر عکس جاریمم تو تمام مهمونیای من با یه حالت واقعا شلخته اومده تازه میدونه نزدیک کنکورمه دعوت کرده من باید تو کنکورم موفق شم
saniiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/12/28 تعداد پست: 797 خوبه اونم ولی بههههههههههههههههههههههههههههههههه خودت برسسسسسسسسسسسسسسسسسس خودت شیک برو ست ... چی بپوشم چیکار کنم؟؟؟تو جاری سوزونی ماهری😂 من باید تو کنکورم موفق شم