2777
2789

من 40گیگ ماه پیش گرفتم ده روزه تموم شد 🤦باز مجدد 20گیگ ترافیک خریدم الآنم دو روز مونده از تاریخ دیگه تموم شده

دیوانه شدم اینقدر نت خریدم اح

اعضای خانواده خیلی استفاده میکنن پولم بهم نمیدن که بخرم 😑 برشکست شدم دیگ هی نت گرفتم

الآنم از شانس عن من دانشگاه مجازی منم نت لازم مجبورم هی نت بگیرم

هر چی میگم استفاده نکنین زیاد همونجوری هی فیلمای اکسپور یوتیوب این چرت و پرتا رو نگا میکنن اصلا حرف گوش نمیدن اح

شما چند تومن میگیرین ؟!؟

میخوام این دفعه برام شمارم بگیرم دیگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا بیچارع شدم دیگ واقعا توان ندارم نت بخرم دیگ دلم میخواد گریه کنم

من شبانه نامحدود میگرفتم نزدیک ۵۰ تومن که خداروشکر مسئولین اونم برداشتن

الان ۵۰ دادم به یه بسته ۵ گیگی

قبلن که نتا ارزون تر بود ۲۵ میگرفتم ماهانه

هعی نه به الان نه به اون موقع

من ۷ گیگ ماه پیش گرفتم تا روز آخر رفت

بستگی به استفاده ام داره ولی اصولا ۷ گیگ ۴۷ اگه کم بیارم یه بسته دیگه هم میگیرم ولی بیش از ۱۰۰ نمیشه

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

۳۰۰ت

با نت شبانه ۱۲۰ گیگ اینا

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

من شبانه نامحدود میگرفتم نزدیک ۵۰ تومن که خداروشکر مسئولین اونم برداشتن الان ۵۰ دادم به یه بسته ۵ گی ...

برداشتن😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬؟؟؟؟؟

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤