2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

249 بازدید | 24 پست

بچه ها بعد از یکسال اقدام فهمیدم شوهرم اسپرمش زیر ۲۰ میلیونه مورفولوژی ۵ درصد و سرعت نداره کم خونی هم داره اینا ب کنار خودم دوماه یه بار پری میشم سونو واژینال دادم کیست نداشتم

کم کاری دارم زیرنظر دکترم ولی بدتر شده آنتی تی پی او دارم آزمایشمو گرفتم استرادیول و پرولاکتینم بالاست از زندگی سیر شدم نمیدونم این راهو ادامه بدیم یا بیخیال بچه بشیم چندروز دیگه هم باید عکس رنگی بگیرم همه رو با هم نشون دکتر بدم تا درمانو شروع کنه تا همین الانشم یه تومن خرج کردم مگه چقدر درامد داریم مگه چقدر حوصله خستم خیلی

پسرم همه دنیام 😘💋💕

نا امید نشو برو درمان رو ادامه بده

قوی باش تو قراره مامان یه فرشته کوچولو بشی از حالا جا نزن و پر انرژی باش

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از من میشنوی برو غدد اول مشکلات هورمونیتو حل کن. دقیقا منم مشکلات شمارو دارم و دیروزم رفتم دکتر غدد

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

اول مشکلات غدد رو حل کن و دارو بخور فعلا زنان رو بذار کنار یعنی عکس رنگی فعلا نگیر. پریود نشدنت واسه پرولاکتینه 

دکتر غدد با آزمایشهات برو هورمونهات که تنظیم بشه ۳ماه با کیت تخمک گذاری اقدام داشته باش اگر نشد بعد برو عکس رنگی.

به همسرتم بگو داروهاشو بخوره انشاالله هردوتون مشکلتون حل میشه اصلا خودتونو ناراحت نکنید

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
عزیزم تو این راه باید خیلی صبور باشی. بسپار به خدا و راهتو ادامه بده. به نظر من یه مرکز ناباروری بری ...

هیچوقت فکر نمیکردم اینجوری بشه بقیه خواهرام راحت بچه دار شدن

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خیلی نذر کردم فایده نداره خدا دوسم نداره

خیلی سخته .....خدا کمکتون کنه ولی مثل شماهم زیادند .....بازهم صبر کن حوصله کن ما یکی از فانیلهامون بعد از دوازده سال کاشتند

با ادب ها رو همه دوست دارند😍😍
خیلی نذر کردم فایده نداره خدا دوسم نداره

این چه حرفیه. اولا تو نذر کردی خدا بهت بچه بده درصورتیکه اول باید دعا کنی خدا بهت سلامتیتو برگردونه

اول باید یه مادر سالم باشی تا خدا بهت یه بچه ی سالم بده

همسرت که احتمالا واریکوسل گرید سه داره که معمولا کسانی که گرید سه دارند با عمل خوب میشن یعنی عمل براشون جواب میده خودت هم که کیست نداری خدارو شکر ان شالله عکس رنگی بگیر لوله هات که باز باشه فقط میمونه کم کاری که معمولا برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه فقط زمانی که باردار شدی باید تا آخر بارداری قرص مصرف کنی...اصلا هم استرس نداشته باش من هم فکر میکردم اصلا طبیعی باردار نشم چون تحرک همسرم 2 درصد بود اما خداروشکر زمانی که بیخیال شدم و استرس نداشتم همون ماه باردار شدم

خیلی سخته .....خدا کمکتون کنه ولی مثل شماهم زیادند .....بازهم صبر کن حوصله کن ما یکی از فانیلهامون ب ...

هزینه آی وی اف هم خیلی زیاده معلوم هم نیست بگیره یا نه خیلی ناامیدم همه چیز ب کنار حرف مردم آزارم میده همه اونایی که بعد از ما ازدواج کردن بچه هاشون حرف هم میزنن

پسرم همه دنیام 😘💋💕