2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 24 پست
هزینه آی وی اف هم خیلی زیاده معلوم هم نیست بگیره یا نه خیلی ناامیدم همه چیز ب کنار حرف مردم آزارم می ...

سخته منم طاقتم از حرف مردم کم شده ولی خدا جای حق نشسته.عزیزم فقط بسپار به خدا

دیروز توی مطب دکتر وقتی دکتر منو ناامید کرد من خندم گرفته بود

میگفتم این چیکارست که میگه راهی نیست

با دکتر داشت دعوام میشد

خودش فهمید که کنترل اعصابم الان دست خودم نیست باز برام درمان دیگه ای شروع کرد

من دلم روشنه شما خیلی زود باردار میشی به حق شبهای قدر

عزیزم حاج آقا تهرانی بهترین ماه برای بارداری رو ماه رمضان عنوان کردن این ماه هم اقدام با کیت تخمک گذاری داشته باش. یعنی از زمانی که کیت مثبت شد یک شب درمیون تا ۱۰ روز رابطه داشته باش قبل از هر چیز نیت کن و برای بچه ای که قراره حاصل بشه ۲اسم یکی سر ویکی دختر نیت کنید ترجیحا علی و فاطمه این اسامی رو در گوش بچه بعد از تولد میخونن و بعد هر اسمی خواستید میتونید بذارید

انشاالله که جواب میگیرید.

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازت عزیزم امیدوارم حاجت روا بشی

من از خدا میخوام این ماه دل شمارو شاد کنه

لِلَّهِ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يَخْلُقُ مَا يَشَاء يَهَبُ لِمَنْ يَشَاء إِنَاثًا وَيَهَبُ لِمَن يَشَاء الذُّكُورَ(از آن خداست فرمانروایی آسمانها و زمین هر چه بخواهد می آفریند به هر، که بخواهد دختر می بخشد و به هر که بخواهد پسر می بخشد)أَوْ يُزَوِّجُهُمْ ذُكْرَانًا وَإِنَاثًا وَيَجْعَلُ مَن يَشَاء عَقِيمًا إِنَّهُ عَلِيمٌ قَدِيرٌ(و یا هم پسر دهد و هم دختر و هر کس را بخواهد عقیم می گرداند، زیرا او دانا و تواناست) سوره شوری آیه ۴۹ و ۵۰
هیچوقت فکر نمیکردم اینجوری بشه بقیه خواهرام راحت بچه دار شدن

آره آدم باورش نمیشه همچین بلاهایی سرش بیاد. زندگی همینه. همیشه آدمو سوپرایز میکنه. ولی ماها چاره ای جز جنگیدن نداریم. زندگی سخته.

بعضی چیزها از دست ما خارجه  خدا میخواد به ما بگه آهای بنده منو فراموش کردی ها ....مشکلات زیاده هر کس یک جور بله سخته زیاد برات دعا میکنیم ....ولی هواست به شوهرت هم باشه من عموی شوهرم بعد از بیست سال بهش دوتا پسر داده خدا میدونه چه حرفها که شنیدند ولی به پای هم موندند ....اگر اذیتت میکنند برو یک شهر دیگه زندگی کن

با ادب ها رو همه دوست دارند😍😍