2777
2789
عنوان

امشب شوهرم

320 بازدید | 20 پست

ما هنوز خونه خودمون نرفتیم ساعت یه ربع به ۵بهم گفت بیام دنبالت بریم بیرون گفتم باشه زود بیا اونم گفت باشه ولی بعد یک دوساعت اومد بعد گفت بیا پایین منم نرفتم گفتم دو ساعته منو گذاشتی توی انتظار از همون اول خبر میدادی فلان ساعت میرسی من دوساعته اماده نشستم منتظرت اونم گفت ببخش تو مهربونی بیا پایین🫤از این حرفش بیشتر حرصم گرفت دیگه بحث کردیم اونم گفت نمیای پس من رفتم شما جای من بودید چیکار میکردید؟

و ناگهان نوبت تو میشود و خداوند همه چیز را برایت انجام میدهد.🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی جای تو بودم😂😂😂😂اول چوص کردم سر سنگین رفتم ولی،،،قهر بودم اما بیرونم رفتم دورمم زدم غذامم خوردم🤣🤣🤣🤣چرا خودمو محروم کنم والا

💎 🏊🏻‍♀️شـــناگرم😎😍🏊🏻‍♀️

😐چ اخلاق گندی داری

اخه توی اون دوساعت ۳بار هم زنگ زدم جواب نداد

اولین بارش هم نیست همیشه منو توی انتظار میزاره دق مرگ میکنه تا بیاد دنبالم درحالی که کل راه ۲۰دقیقه هم نیست

سخت نگیر ولی رو بها ارزش زیادی قاعل نباش .حد وسط باش نه بچسب ن کات

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خیلی جای تو بودم😂😂😂😂اول چوص کردم سر سنگین رفتم ولی،،،قهر بودم اما بیرونم رفتم دورمم زدم غذامم خو ...

ما فقط میخاستیم بریم پیاده روی ساده