2777
2789
عنوان

خانمایی که بوتاکس زدین بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 20 پست
منم میخوام بزنم هفته ی بعد.چقدر شد هزینش ؟بعداً از این مدلا هست که بتونی حالتهای چهره مثل اخم و اینا ...

من ژل لب و اینام همراهش زدم نفهمیدم هزینه بوتاکس چقدره.دفعه پیش زدم یه طرف خط ابروم بازشد یه طرف نه .امروز رفتم ترمیم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

راستش من با ژل لب و اینا بود هزینه بوتاکسو نفهمیدم دقیقا چقدره

منم ژل لب میخواااام اتفاقاً

در به در دنبال کسی بودم

میشه بگی کلا هزینش ون چقدر شد؟ چه مارکی زدی؟ راضی بودی؟

لبت خوب شد ؟ من اولین بارمه میترسم بد شم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم ژل لب میخواااام اتفاقاً در به در دنبال کسی بودممیشه بگی کلا هزینش ون چقدر شد؟ چه مارکی زدی؟ راضی ...

من از تابستون تا الان دوسیسی زدم لبم خیلیییی باریک بود یه بار ۳تومن مارک زیلشل.یبارم نزدیک ۴ونیم مارکش الان یادم نیست.من تغییر داشتم ولی اگه مارکای بهتر بزنی ماندگاریشم بیشتره قاعدتا من اونموقع پول نداشتم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

میدونی رووفیل خوبه یا نورامیس؟

نه من نمیدونم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز