اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
منم میخوام بزنم هفته ی بعد.چقدر شد هزینش ؟بعداً از این مدلا هست که بتونی حالتهای چهره مثل اخم و اینا ...
من ژل لب و اینام همراهش زدم نفهمیدم هزینه بوتاکس چقدره.دفعه پیش زدم یه طرف خط ابروم بازشد یه طرف نه .امروز رفتم ترمیم
اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
منم ژل لب میخواااام اتفاقاً در به در دنبال کسی بودممیشه بگی کلا هزینش ون چقدر شد؟ چه مارکی زدی؟ راضی ...
من از تابستون تا الان دوسیسی زدم لبم خیلیییی باریک بود یه بار ۳تومن مارک زیلشل.یبارم نزدیک ۴ونیم مارکش الان یادم نیست.من تغییر داشتم ولی اگه مارکای بهتر بزنی ماندگاریشم بیشتره قاعدتا من اونموقع پول نداشتم