2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست
اره ميتوني بدي ولي آخه سرلاك خوب نيست زياد. نگهدارنده داره ، بهش فرني با شيرخودت بده ، يا لعاب برنج ...

دخترم شیر خشکیه ای ار میخوره میگم میترسم بهش غذا بدم بیاره بالا ولی دل زدم دریا و بهش دادم میشه یکم راهنماییم کنی تو این سن چی بهش بدم بخوره؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
آهان آخه بعضيها پودر ميكنن و اون تكه ها باعث ميشه بچه خوشش نياد گفتم شايد اونجوري درست ميكني

نه من بعد از اینکه پوست کندم داخل   اسیاب کن میریزم حسابی پودر میکنم بعد بهش اب اضافه میکنم بعد داخل صافی میریزم و فشار میدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترم شیر خشکیه ای ار میخوره میگم میترسم بهش غذا بدم بیاره بالا ولی دل زدم دریا و بهش دادم میشه یکم ...

خوب فرني با شيرخشك درست كن بهش بده. نه نترس ، دختر من رفلاكس شديد داشت ولي همون ٤ ماهگي شروع كردم غذا رو و خدا رو شكر خوب شد. 

اول فرني بده بهش بعد ٢ هفته حريره بادوم بده ، 

از روزي ١ قاشق بايد شروع كني ، بعدم هر دو هفته ميتوني چيزاي جديد شروع كني فقط دونه دونه مواد جديد بهش بده كه اگر يه وقت به يكيش حساسيت داشت بدوني به چي بوده، 

نه من بعد از اینکه پوست کندم داخل   اسیاب کن میریزم حسابی پودر میکنم بعد بهش اب اضافه میکنم بعد ...

يه بارم اينجوري كه من گفتم امتحان كن ضرر نداره ، پشت الك يه جوره ديگه پودر ميشه ، بعدم تفاله اش رو صاف ميكني و يه چيز كاملا رقيق ميشه

خوب فرني با شيرخشك درست كن بهش بده. نه نترس ، دختر من رفلاكس شديد داشت ولي همون ٤ ماهگي شروع كردم غذ ...

چجوری با شیر خشک درست کنم؟/

الان پوره ی کدو حلوایی و هویج میتونم بدم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............
چجوری با شیر خشک درست کنم؟/ الان پوره ی کدو حلوایی و هویج میتونم بدم

آرد برنج و آب و نبات رو بذار رو حرارت و هم بزن ، انقدر هم بزن تا غليظ بشه (غلظتش مثل فرني بشه) بعد از روي حرارت بردار و يه كم كه خنك شد شيرخشك رو اضافه كن. 

اره پوره ميتوني بدي، اتفاقا پوره كدوحلوايي ام خيلي خوبه اگر بخوره، كدوحلوايي رو تكه هاي كوچيك كن بذار فريزر كه هر بار يه تيكه برداري ، با يه تيكه نبات كوچولو بذار رو حرارت بپزه ، بعد كه پخت رنده ريز كن و بده بهش بخوره

آرد برنج و آب و نبات رو بذار رو حرارت و هم بزن ، انقدر هم بزن تا غليظ بشه (غلظتش مثل فرني بشه) بعد ا ...

فدات عزیزم