2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی رلدم درست کنم اما متاسفانه دخترم نمیخوره مزه اش رو متوجه میشه حتی داخل شیرش هم ریختم اما شیر رو ...

آهان آخه بعضيها پودر ميكنن و اون تكه ها باعث ميشه بچه خوشش نياد گفتم شايد اونجوري درست ميكني

منم از ٤ ماهگي دادم ، رفلاكس داشت آخه. غذاخور كه شد خوبه خوب شد. با فرني و حريره بادوم ميتوني شروع ك ...

دختر منم رفلاکس پنهان دادره از امروز تو شیرش لعاب برنج قاطی کردم دام خورده دو سه تا وعده دوست داشت خورد

میگم سرلاک برنج هم میتونم بدم؟

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

دخترم عاشق پوره سیب زمینیه.هر سری یمدل.یبار با کدو حلوایی یا بروکلی یا نخود فرنگی.سوپ سبزیجات و یبار جو پرک یبار ورمیشل.سوپهاشم یا با ماهیچه درست میکنم یا با پای مرغ.مرغ هم برای خودمون درست کنم نون ترید میکنم با اب مرغ خیلی دوست داره.برنج هم براش درست میکنم با رب و سیب زمینی و پیاز میذارم بپزه و کم اب که شد با گوشت کوب له میکنم یذره.میانوعده هم نون لواش ترید میکنم با ماست یا بیسکوییت مادر با شیر.میوه هم هر روز یا سیب یا موز البته کمتر از نصف با قاشق پورشو میدم.امیوارم کمکی کرده باشم

دخترم همه زندگیمه.بدون نسیمم هیچم.دخترم عاشقتم
دختر منم رفلاکس پنهان دادره از امروز تو شیرش لعاب برنج قاطی کردم دام خورده دو سه تا وعده دوست داشت خ ...

اره ميتوني بدي ولي آخه سرلاك خوب نيست زياد. نگهدارنده داره ، بهش فرني با شيرخودت بده ، يا لعاب برنج ، حريره بادوم، پوره ي كدو حلوايي