2777
2789
عنوان

سردرد

72 بازدید | 19 پست

سلام وقتتون بخیر

دوستان من نزدیک ۲ ماه میشه که سر درد دارم فقط و فقط هم پیشونیم جدیدا شقیقه هم اضافه شده البته بعصی وقتا، سابقه میگرن هم نداریم ۱۸ سالمم هست و من خیلی خیلی نسبت به مریضی میترسم الان همش چند وقت فکر میکنم تومور مغزی دارم

میترسم دکتر برم

کسی تاحالا چنین سر دردی و تجربه کرده من سال کنکورم انقدر سر درد شدید نمیتونم درس بخونم و تمرکز کنم خیلی حالم بده میشه ی راهنمایی بکنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه ی دفعه ای ؟ بعد مگه نباید پیشونی باد کنه و در معرض سرما ادم اینجور بشه؟ من که الان ۱ ماه تو خونم ...

نه باد نمیکنه

منم چندسال پیش سردرد شدید میشدم تا حدی که دکتر مغز و اعصابم رفتم

ام ار ای هم کردم

اخرش فهمیدم سینوزیته

یادمه انتی بیوتیک داد و گفت بیرون میری سر و پیشونیت رو گرم نگه دار

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه باد نمیکنهمنم چندسال پیش سردرد شدید میشدم تا حدی که دکتر مغز و اعصابم رفتمام ار ای هم کردماخرش فه ...

من خیلی میترسم یعنی امید داشته باشم که تومور نیست ! هرچیزی باشه میسازم باهاش فقط تومور نباشه

من خیلی میترسم یعنی امید داشته باشم که تومور نیست ! هرچیزی باشه میسازم باهاش فقط تومور نباشه

نه عزیزم تومور کجا بود

دور از جون تومور باشه تاری دید میگیری یا هنگام فوت کردن ، چشمات سیاهی میره و.....

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی