2777
2789
عنوان

سردرد

72 بازدید | 19 پست

سلام وقتتون بخیر

دوستان من نزدیک ۲ ماه میشه که سر درد دارم فقط و فقط هم پیشونیم جدیدا شقیقه هم اضافه شده البته بعصی وقتا، سابقه میگرن هم نداریم ۱۸ سالمم هست و من خیلی خیلی نسبت به مریضی میترسم الان همش چند وقت فکر میکنم تومور مغزی دارم

میترسم دکتر برم

کسی تاحالا چنین سر دردی و تجربه کرده من سال کنکورم انقدر سر درد شدید نمیتونم درس بخونم و تمرکز کنم خیلی حالم بده میشه ی راهنمایی بکنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه ی دفعه ای ؟ بعد مگه نباید پیشونی باد کنه و در معرض سرما ادم اینجور بشه؟ من که الان ۱ ماه تو خونم ...

نه باد نمیکنه

منم چندسال پیش سردرد شدید میشدم تا حدی که دکتر مغز و اعصابم رفتم

ام ار ای هم کردم

اخرش فهمیدم سینوزیته

یادمه انتی بیوتیک داد و گفت بیرون میری سر و پیشونیت رو گرم نگه دار

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه باد نمیکنهمنم چندسال پیش سردرد شدید میشدم تا حدی که دکتر مغز و اعصابم رفتمام ار ای هم کردماخرش فه ...

من خیلی میترسم یعنی امید داشته باشم که تومور نیست ! هرچیزی باشه میسازم باهاش فقط تومور نباشه

من خیلی میترسم یعنی امید داشته باشم که تومور نیست ! هرچیزی باشه میسازم باهاش فقط تومور نباشه

نه عزیزم تومور کجا بود

دور از جون تومور باشه تاری دید میگیری یا هنگام فوت کردن ، چشمات سیاهی میره و.....

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی