2821
2789
عنوان

سردرد

81 بازدید | 19 پست

سلام وقتتون بخیر

دوستان من نزدیک ۲ ماه میشه که سر درد دارم فقط و فقط هم پیشونیم جدیدا شقیقه هم اضافه شده البته بعصی وقتا، سابقه میگرن هم نداریم ۱۸ سالمم هست و من خیلی خیلی نسبت به مریضی میترسم الان همش چند وقت فکر میکنم تومور مغزی دارم

میترسم دکتر برم

کسی تاحالا چنین سر دردی و تجربه کرده من سال کنکورم انقدر سر درد شدید نمیتونم درس بخونم و تمرکز کنم خیلی حالم بده میشه ی راهنمایی بکنید.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخه ی دفعه ای ؟ بعد مگه نباید پیشونی باد کنه و در معرض سرپا ادم اینجور بشه؟ من که الان ۱ ماه تو خونم ...

یعنی اصلا از خونه بیرون نمیری

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

اخه ی دفعه ای ؟ بعد مگه نباید پیشونی باد کنه و در معرض سرما ادم اینجور بشه؟ من که الان ۱ ماه تو خونم ...

نه باد نمیکنه

منم چندسال پیش سردرد شدید میشدم تا حدی که دکتر مغز و اعصابم رفتم

ام ار ای هم کردم

اخرش فهمیدم سینوزیته

یادمه انتی بیوتیک داد و گفت بیرون میری سر و پیشونیت رو گرم نگه دار

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
نه کنکور دارم فقط در هر هفته مثلا ۱بار اینا اونم برای امتحان همش تو محیط کلاسم همیشه ام کلاه سرمه

باشه از حمام هم بیایی ممکن سینوزیت بگیری

خیلی میترسم و نگرانم یعنی چم شده 🤦🏻♀️😭

عزیزم اون قسمت سرت که درد میکنه فقط و فقط مربوط به سینوزیت هات هستش اصلا نگران نباش

نه باد نمیکنهمنم چندسال پیش سردرد شدید میشدم تا حدی که دکتر مغز و اعصابم رفتمام ار ای هم کردماخرش فه ...

من خیلی میترسم یعنی امید داشته باشم که تومور نیست ! هرچیزی باشه میسازم باهاش فقط تومور نباشه

من خیلی میترسم یعنی امید داشته باشم که تومور نیست ! هرچیزی باشه میسازم باهاش فقط تومور نباشه

نه عزیزم تومور کجا بود

دور از جون تومور باشه تاری دید میگیری یا هنگام فوت کردن ، چشمات سیاهی میره و.....

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی