2777
2789
عنوان

طرز برخورد زشت با آقایون(کاربر پسر)

136 بازدید | 12 پست

ی سوال

این چند روز که بخاطر بی نتی اومدم اینجا خیلی ذهنم درگیر شد و افکار منفی گرفتم

چرا اینجا به آقایون میگید نر،فلان شده،بی ارزش،آرزوی مرگ دارید واسشون

خب چرا وارد رابطه یا ازدواج میشید؟

ما حکم چیو داریم واسه شما اینقدر بی ارزشیم؟

بهتون خیانت شده،بد رفتاری شده و توهین کردن؟

به منم خیانت شد چند سال پیش،بازیچه ی اون شدم چند سال پیش،اکثر پسرا هم اینطور شدن ولی نگفتیم شما ماده هستین،خرابین،فلانین،به همتون نسبت ندادیم

کل عمرتون رو به نماز و روزه بگذرونین و دلی رو شکسته باشین با حرفتون باید جوابشو بدید،مراقب باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش میخوای یه چیزیم دستی بدیم ولمون کنی؟

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

مشکل اینه که میاین تو این سایت با اینکه میدونین تنها فضای امن برای خانمها برای بیان مشکلاتشون همینجاست و خیلی چیزهای دیگه که خوندنش توسط آقایون واقعاً خجالتآوره

حالا فرض کن این سایت برعکس بود و مردونه بود

یه دختر میومد اینجا قطعا میگفتن تشنه توجه!!!

اگه یه سر دایرکتهای اینجا رو ببینی میفهمی چقدر بعضی مردها با رفتارها و فتیشهای عجیب و غریب میان و باعث مزاحمت میشن

دختری از دیار لرستان، عاشق فلسفه تاریخ و یادگیری زبان های مختلف. دانشجوی مترجمی زبان انگلیسی 👩🎓، اگه علاقه مند به بحثای نصفه شبی فلسفی و تاریخی هستی خوشحال میشم صحبت کنیم، هدفم سربلند کردن خانواده و کمک به بچه های محروم برای تحصیل و ساختن اینده بهتره🫶(کاربری دست دو تا دوست)

مشکل اینه که میاین تو این سایت با اینکه میدونین تنها فضای امن برای خانمها برای بیان مشکلاتشون همینجا ...

منم نگفتم نیست

اصلا بیشتر مردا هول قبول

چرا هر مردی رو میبینید،حتی چیزیم نگه بهش میگین نر

آقا ی محترم اگر یه خانم بیاد تو سرویس بهداشتی مردونه چه حسی میگیرید ؟ این سایت زنانه است، شما نباید ...

والا من دو روزه اومدم

اونم ی سوال داشتم اولین سایت گوگل اینجا رو نشون داد

نت قطعه هیچ جا وصل نمیشه

سید بیخیال بالا بریم پایین بیاییم آدم بد داستانا ماهیم چون دخترا فرشتن ما دیو دو سر

دخترا اصلا خیانت نمیکنن فقط پسرا خیانت میکنن مگه نه؟👍💔😅

همراه مردم👨 همراه مسئولین🧔