2777
2789
وای دقیقا اینم هستمن گفتم خونه و ماشین خوب بخرم بعد باردار بشمبه بدبختی حامله شدمولی اونایی که بیخیا ...

من هر کیو دورم دیدم دقیقا همینه

پسرعمم خونه نداره طبقه بالای باباش زندگی میکنه ماشین نداره تمام پولشو تو بورس باخت خونش شبیه خونه نیست بعد زنش سومی رو هم زایید

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍... اکانت دارای دو کاربره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگین علائمش چیه و چطور متوجه شدی؟

پریود نمیشدم چندین ماه مثلا ۴ ماه یکبار بعد هم که میشدم ۲۰ روز یکماه طول میکشید

رفتم آزمایش و اینا دادم هورمون هام مشکلی نداشت

ولی تنبلی داشتم پلی کیستیک با سونو مشخص شد

که دارو داد بهم دوفاستون چندماه خوردم سونو دادم باز گفت بخاطر قرص ها چیزی مشخص نیست قرص قطع کن ببین پریود میشی عادی که نشدم

من هر کیو دورم دیدم دقیقا همینه پسرعمم خونه نداره طبقه بالای باباش زندگی میکنه ماشین نداره تمام پولش ...

اره منم از اینموارد زیاد دیدم🙁دقیقا همه جا همینجوره

من اصلا دوست نداشتم بچم محدودیتی داشته باشه

چون خودم شاید تومحدودیت بودم طرز فکرم اینجوری بود

والا قرص دوفاستون داد بهم دکتر خوردم چند وقت بعد رفتم سونو گفت چون قرص مصرف کردی انگار چیزی مشخص نیس ...

برا پریودیت تا چهل الی پنجاه روز پودر ماء الجبن افتیمونی ازین شاسه ایا مصرف کن من خودمم با این پریودم مرتب شد

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷

اره منم از اینموارد زیاد دیدم🙁دقیقا همه جا همینجوره من اصلا دوست نداشتم بچم محدودیتی داشته باشهچون ...

ارزوهامون برا بچه هامونه

یجوری دوستم داشته باش که انگار من کبابم وتو لر💍💍... اکانت دارای دو کاربره

پریود نمیشدم چندین ماه مثلا ۴ ماه یکبار بعد هم که میشدم ۲۰ روز یکماه طول میکشید رفتم آزمایش و اینا د ...

ویتاگونس ، گیاه پنج انگشت یا قرص آگنوگل

بخور

همه ش یکی ه

خیلی مؤثره روی مرتب شدن پریود

ولی خود گیاه اصلی ش مؤثر تر هست ولی زهرررر مارررر

معلوم نیست تو این غذا هایی که میخوریم چیه که مرغا همه هورمونی روغنا آت آشغال یسریام بخاطر مشکلات بهد ...

اکثرن بخاطر مرغو روغنه من رژیم کتو گرفتم مجبور بودم فقد مرغو روغن بخورم هشتاد گرم روغن مایع خام با صد گرم مرغو تخم مرغو اینا با میوه یخ زده یهو ب خودم اومدم دیدم تنبلی گرفتم بزور سیکلمو تونستم مرتب کنم ولی همچنان هست بعد ازدواج لکه بینیم بهتر شد الان ده روزه لکه ها قطع شده حالا پریودم منتظرم ببینم بعد این چی میشه

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷